Hella

Unod a szürke falakat?

2013.02.16. 09:00

Programkereső

A Színes Város Csoport pedagógiai programjára február 26-ig lehet pályázni lehangoló közterekkel. Az idei Mozizni menő! című kampány célja, hogy az ország összes középiskolás tanulóját bevonják a köztérszínesítésbe, hogy szebb környezetben élhessenek.

Hogyan lehet pályázni?
1. A legfontosabb: A jelentkezési lapot február 26-ig kell kitöltve visszaküldeni a pillangohatasprogram@gmail.com címre. Letöltés.
2. Le kell fotózni a helyszínt, amit szeretnél kiszínesíteni.
3. Le kell írni, miért azt a helyszínt választottad, tehát kell egy lehetőleg minél rövidebb szöveg arról a helyszínről, amit szeretnél színesebbé tenni, és a helyszín pontos címét is fel kell tüntetni.
4. Be kell írni a középiskola nevét, ahova jársz.
5. Meg kell kérdezni az igazgatót, hogy előzetes beleegyezését adja-e a jelentkezéshez, amit meg kell szerezni Tőle írásban (a feltétel a jelentkezési lap része).
6. Az egészet el kell küldeni a pillangohatasprogram@gmail.com címre.
7. A tárgyba annyit kell írni: pályázat 2013

Pillangóhatás
Pillangóhatás

Kik pályázhatnak?
Kortól függetlenül olyan magyar diákok pályázhatnak az egész országban, akik bármilyen középiskolába járnak.
Kollégiumok.

Kik nem pályázhatnak?
Azok a közösségek és iskolák, akikkel már dolgoztunk. Sorrendben ezek az alábbiak: Zöld Kakas Líceum (Budapest), III. Béla Gimnázium (Zirc), Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium (Budapest), Pécsi Művészeti Gimnázium

Pályázati feltételek:
A kiszínesíteni kívánt felületnek forgalmas helyszínen kell lennie.
Jelen kiírásnak megfelelő jelentkezés.
A középiskola igazgatójának írásos beleegyezése a Pillangóhatás Pedagógiai Programban (PPP) való részvételre a PPP feltételrendszerének ismeretében.
A kifesteni kívánt falfelületet nem kell sem vakolni, sem glettelni, létra nélkül festhető, és nem kell hozzá sem emelőt, sem ipari alpinistákat igénybe venni.
Figyelem! A pályázat nem iskolák felújítását szolgálja, ezért olyan pályázatot nem tudunk elfogadni, amely valamilyen középiskola falát szeretné kifesteni.

Pillangóhatás
Pillangóhatás

A pályázat megvalósítása, lebonyolítása
1. A pályázók a pillangohatasprogram@gmail.com címre 2013. február 26-án éjfélig küldhetik el a pályázatukat, a hozzá tartozó képpel, és szöveggel. A pályázatokat értékeljük, majd közzé tesszük itt, a honlapon.
2. Az internetes közönség szavaz a pillangohatas.org weboldalon. A pályázók elemi érdeke, hogy a szavazás ideje alatt folyamatosan mozgósítsák az embereket, hogy minél többen szavazzanak az ő pályázatukra.
3. A nyertessel egyeztetjük a részleteket. Ezek után a nyertes a Pillangóhatás Pedagógiai Program (PPP link) alapján, projekt szerűen kiszínesíti a nyertes felületet.
A pályázat és a szavazás minden kérdésében a kiíró dönt, további jogorvoslatnak helye nincs.

További információk: http://pillangohatas.org/hu/

Jelentkezési határidő: 2013. február 26.