Emőke

DUE Médiatábor diákoknak a Balatonnál

2013.05.07. 09:00

Programkereső

A DUE nyári médiatábora Magyarország legnépszerűbb és legrégebbi médiatábora, ahol 14-22 éves diákok fiatal, neves újságírók segítségével 10 napig újságokat, rádió- és tévéműsorokat készítenek és fotóznak a Balaton partján.

A jelentkezők tematikus csoportokban, szerkesztőségként dolgoznak együtt a tábor ideje alatt, esténként pedig a táborlakók közösen nézik és hallgatják meg a kész műsorokat, majd együtt elemzik is ki azokat. Unalmas órák és végtelen jegyzetek helyett így a gyakorlatban próbálhatják ki a profi fogásokat a média iránt érdeklődők: olyan trükköket leshetsz el, amelyeket főiskolán több félév alatt sem.

Due Médiatábor
Due Médiatábor

Ezeknek akkor is hasznát veszed majd, ha csak hobbiként foglalkoztat a média, de később más pályát szeretnél választani: a kommunikációs tudás, a barátok és a kapcsolati háló, amire a DUE táborában szert tehetsz, mindenféle helyzetben jól jön.

A ysoportvezetőnk többek között az RTL Klub, az IM, az MTV Hungary, az ELTE, a Népszabadság, a Nemzeti Sport, az Inforádió és a DUE Tallózó szakemberei: csupa profi médiás, akik régebben maguk is a táborban kezdték az ismerkedést a szakmával, és most örömmel adják tovább a tudásukat. A különböző médiumoktól felkért szakemberek külön gyakorlati foglalkozásokat tartanak a csoportoknak és őszinte beszélgetéseken vesznek részt a táborlakókkal.

Helyszín és időpont: Zánka, 2013. július 12-21.

Kedvezményes ár: 69.000,- forinttól, mely tartalmazza a szakmai programot, szállást és étkezést.

Részletek és jelentkezés: http://www.due.hu/
Folyamatos hírek: www.facebook.com/DUEmediahalozat