Gábor, Karina, Ders

Alkotói pályázat sörös dekorációra

2013.05.14. 08:00

Programkereső

Sörös rekeszekből, palackokból és sörös dobozokból készült művészi igényű dekorációra hirdet pályázatot a Design Terminál, a leadási határidő május 31.

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. és a Design Terminál által diák és szenior kategóriában meghirdetett verseny célja, hogy a gyár söreinek csomagolását a pályázók innovatívan használják fel és olyan látványelemeket alkossanak, amelyek bármelyik vendéglátóhelyen díszként megállják a helyüket.

Design Terminál - épület
Design Terminál - épület

Sörös dobozokat, üvegpalackokat és sörös rekeszeket használhatnak fel a jelentkezők az újszerű és meghökkentő dekorációs tervek elkészítéséhez, a látványelemek mérete nincs meghatározva.

Magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatóinak munkáit várják a diák kategóriában, a szenior kategóriában pedig a már befutott tervezők alkotásai versengenek egymással. A nemzetközi szakmai zsűri által az első szekcióban legjobbnak ítélt alkotás 150 ezer forintos, a befutott tervezők munkái közül az első helyezet pedig 250 ezer forintos díjban részesül.

A legjobb dekorációkat a Central European Fashion Days rendezvényen, június 8-án, a legjobban megvalósult tárgyakat pedig a Design Terminál nyári kiállításán tekinthetik meg az érdeklődők - írták a közleményben.

A pályázat részletes kiírását a Design Terminál Facebook oldalán olvashatják a jelentkezők.

Jelentkezési határidő: 2013. május 31.