Eszter, Eliza

Filmfaktor - Rövidfilm-workshop és -pályázat

2013.06.27. 08:30

Programkereső

Az Ördögkatlan ideje alatt kiírt pályázat témája Palkonya - látkép, látlelet vagy látomás. Jelentkezési határidő: 2013. július 20.

A Kikötő Online pályázatot hirdet maximum 5 perces rövidfilmek létrehozására, melynek tárgya a baranyai település, Palkonya. Kategóriák: ismeretterjesztő, dokumentumfilm, fikció.

Palkonya
Palkonya

A témát és a kategóriát már a jelentkezés elküldésekor meg kell jelölni, előnyt jelent, ha valaki kész forgatókönyvet küld be. A téma kidolgozására és a film forgatására az Ördögkatlan ideje alatt workshop keretében nyílik lehetőség, melynek vezetője: Wiegmann Alfréd, televíziós rendező. A választott témákat, a forgatókönyveket és a leforgatott, még vágatlan felvételeket négytagú zsűri értékeli. A legjobb pályázat benyújtójának lehetőséget biztosítanak a film bemutatására Pécsett és Budapesten azt art-mozik hálózatán belül.

A workshop ideje: 2013. augusztus 1-3. (naponta 10-től 19 óráig)

Eredményhirdetés: 2013. augusztus 3. 16 óra, Palkonya - Hárságyi Rosé Kisszínpad

A pályázaton való részvétel a nevezési díj befizetéséhez kötött. A nevezési díj összege egységesen: 4.000,- Ft, amit a szerkesztőség Pressetige-Stúdió Bt számlájára kell befizetni: 50800111-12533246

A jelentkezési lapot a palyazat@kikotoonline.hu e-mail címre kell elküldeni mellékelve e részletes szinopszist vagy forgatókönyvet és a nevezési díj utalását igazoló rózsaszín feladóvevényt vagy elektronikus utalás visszaigazolását. A jelentkezési lapot itt tudod letölteni.

Jelentkezési határidő: 2013. július 20.