Béla

Pótfelvételi nyílt nap a BKF művészeti képzésein

2013.07.30. 14:30

Programkereső

Augusztus 1-jén, egy nap erejéig megnyílnak a műhelyek a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Rózsa utcai campusán, és az érdeklődők bekukkanthatnak Magyarország legnagyobb magánfőiskolájának művészeti képzéseibe.

A BKF művészeti képzései gazdag választékot kínálnak a felvételizőknek: a két művészeti intézetben - Alkalmazott Művészeti Intézet, Médiaművészeti Intézet - alapképzéseiben (BA) 12 szak választható, míg a mesterképzésekben (MA) 4 szak várja a hallgatókat.

BKF nyílt nap
BKF nyílt nap

A valódi mester-tanítvány kapcsolatra és team munkára épülő oktatási struktúra alapját a neves hazai és nemzetközi szakemberekből álló oktatói gárda, valamint a legmodernebb technológiákkal, szoftverháttérrel, magas technikai felszereltséggel működő műhelyek, műtermek adják.

Az augusztus 1-jei nyílt nap keretében az általános pótfelvételi tájékoztatáson túl Kepes András, a Kommunikációs és Művészeti kar dékánja bemutatja a képzéseket, kitérve a legújabb sikerekre is: többek között az idei Országos Művészeti Diákköri Konferencián rendkívüli eredményeket értek el a hallgatók, rekordmennyiségű tizenegy díjat hoztak el a versenyről.

BKF nyílt nap
BKF nyílt nap

A BKF nyílt napon a szakok oktatói és hallgatói a Rózsa utcai műhelyekben mutatják be a főiskolán zajló izgalmas munkát. Itt nemcsak a képzésekről kapunk részletes és szubjektív tájékoztatást, hanem a főiskola hangulatába is belekóstolhatunk. A hallgatók prezentációiból kirajzolódik, hogy milyen az élet a BKF-en: milyenek a tanárok, a műhelyek, az eszközkészlet, a technika, a felszereltség, és hogy mivel is foglalkoznak az egyes szakokon.

BKF nyílt nap
BKF nyílt nap

Idén egyedülálló és rendkívüli lehetőség a BKF pótfelvételi nyílt napon, hogy a tanárok szakonként öt érdeklődőnek - előzetes online regisztráció alapján - portfólió konzultációt tartanak! A konzultáción a felvételizők egyenként mutathatják be a portfólióikat, és az oktatók személyes segítséget nyújtanak a szakválasztással kapcsolatban, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló művészeti területet és képzési formát.