Bernát, Felícia

Még lehet nevezni az első MEDIADESIGN versenyre

2013.09.13. 13:40

Programkereső

A Kreatív Csoport fontosnak tartja díjazni a szépen megtervezett formai kivitelezést, hiszen a média világában a szöveges tartalom mellett egyenrangú szerepe van a vizuális összképnek. Meghosszabbított határidő: október 25.

Kik nevezzenek és mivel:
- Cégek, intézmények, szolgáltatók saját weboldalaikkal, elektronikus hírleveleikkel, magazinjaikkal, prospektusaikkal, szórólapjaikkal, webes vagy mobilalkalmazásaikkal;
- Médiacégek print és online lapjaikkal, hírleveleikkel, alkalmazásaikkal, televíziós műsoraikkal;
- Kommunikációs ügynökségek, web- és alkalmazásfejlesztő cégek általuk tervezett kiadványokkal (magazin, prospektus, szórólap), weboldalakkal, alkalmazásokkal.

Mediadesign
Mediadesign

A verseny fő kategóriái ide kattintva érhetők el.

Zsűri:
A verseny zsűrijébe a vizuális világ különböző területéről hívtak szakértőket, így grafikus, webdizájner, belsőépítész, díszlettervező, televíziós szakember, mobilalkalmazás-specialista is értékeli a pályázatokat. A zsűri tagjai ide kattintva tekinthetők meg.

Nevezési feltételek:
2011. szeptember 1. és 2013. augusztus 31. között létrejött vagy aktív weboldalakkal és alkalmazásokkal, ebben az időszakban is futó tévéműsorokkal, illetve az ekkor megjelent printanyagokkal lehet nevezni.

Nevezési díj:
19.000,- Ft + áfa / nevezés
Az integrált kategóriában a nevezés díja 29.000,- Ft + áfa / nevezés

A nevezéshez szükséges dokumentumok ide kattintva érhetők el.

További információ: Havas Kinga (havask@kreativ.hu, +36 1 430 4563)

Leadási határidő: 2013. október 25.