Gábor, Karina, Ders

Ginsberg Projekt - önkénteseket keres a Lumú

2013.11.05. 15:50

Programkereső

A Ludwig Múzeum informátor önkénteseket keres, akik segítik a Múzeum látogatóit a tájékozódásban és a kiállításokról szóló információk megszerzésében december 1-től a Beat-nemzedék / Allen Ginsberg kiállításban. Jelentkezési határidő: 2013. november 11.

A tevékenység gyakorisága és időtartama: az önkéntes a Múzeum nyitva tartási idején belül hétköznap, hétvégente és esetenként rendezvények alkalmával, havonta 3x4 órában, azaz havonta összesen 12 órában, tevékenykedik előre egyeztetett alkalmakkor. A tevékenység keddtől vasárnapig végezhető, hétköznap és hétvégén 10 és 18 óra között, rendezvények esetén előzetes egyeztetés szerint.

Ludwig Múzeum épület (LuMú)
Ludwig Múzeum épület (LuMú)

A pozícióhoz kapcsolódó képzés: az önkéntesek a tevékenység végzésének megkezdése előtt képzésen vesznek részt november 22-én, amely során
- megismerkednek a Múzeum történetével, a gyűjtemény történetével és a Múzeum célkitűzéseivel,
- megismerkednek az önkéntes szereppel, és felkészülnek a rájuk váró helyzetekre.

Elvárt minimális elköteleződés: 2013. december 1-től a Beat-nemzedék / Allen Ginsberg-kiállítás utolsó napjáig (2014. január 12.)

A tevékenység végzésének különös feltételei: nyitottság, kiváló kommunikációs készség, érdeklődés a kortárs művészetek iránt.

Előnyt jelent: idegen nyelv ismerete, ügyfélszolgálati tapasztalat.

A kiválasztás módja: önéletrajz és jelentkezési lap alapján.

Jelentkezni kitöltött jelentkezési lap (doc), a kitöltött adatkezelési nyilatkozat és önéletrajz megküldésével lehet az onkentes@ludwigmuseum.hu címen. A múzeum kéri, a levél tárgyában szerepeljen: "Ginsberg projekt"

A szakmai koordinátor neve, elérhetősége:
Feher Zsuzsanna
Feher.Zsuzsanna@ludwigmuseum.hu
Tel: (+36-1) 555 3466
Fax: (+36-1) 555 3458

Jelentkezési határidő: 2013. november 11.