Zita, Mariann

Ősszel is Crescendo

2014.11.03. 13:44

Programkereső

Ha újra akarsz találkozni, vagy esetleg először megismerkedni a Crescendo-s diákokkal, önkéntesekkel és szervezőkkel, akkor itt a helyed! Lesz játék, zene, beszélgetés és sok-sok kaja. Gyere és hívj bátran bárkit az ismeretségi körödből!

Mindnyájunk művészete akkor teljesedik ki igazán, ha mi magunk is teljessé válunk, és ha gondolataink és látásmódunk egyre inkább megismeri azt a valóságot, amiről a művészetünk szól. A Crescendo Esték lehetőséget adnak, hogy egy kicsit félrerakd a hangszered, ecseted, írógéped, agyagod, vagy bármit, ami a hivatásod központjában áll, és megismerkedj a téged körülvevő világgal, magaddal és új emberekkel. Az élet tele van rejtélyekkel és kérdésekkel: gyere és tedd fel ezeket a kérdéseket velünk együtt!

Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia

A Crescendo Estékre elsősorban a Zeneakadémiáról, más művészeti egyetemekről, főiskolákról, és konzikból várják a diákokat. Minden este egy adott téma köré épül, ami kapcsán hallhatsz érdekes, új gondolatokat, kifejtheted a véleményed, és feltehetsz kérdéseket. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk, hogy az élet egy-egy kérdéséről izgalmas beszélgetést folytass egy értelmes társasággal. Minden este lesz egy kis gasztronómiai élmény is, mert készülünk számotokra étellel és itallal.  Néha eljönnek különleges előadók, lesz film, zene és interaktív élmény is.

Időpont: minden csütörtökön 18:00-tól

Helyszín: kis zártkörű kávézó a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet épületének az oldalában, pár lépésre a Zeneakadémia Wesselényi utcai épületétől. Bejárat a Hársfa utcában, 5 méterre a Wessi-Hársfa saroktól. Keresd a Crescendo-logót!

Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia

Program

Szeptember 25. Bemutatkozó alkalom: Mi fán termek? Hogyan értsük jobban a azt a személyt, aki mindig a nyakunkon van?

Október 2. Szex és szerelem 1. Szex: Miben különbözünk az állatoktól? Hogy jön ez a szexhez?

Október 9.  Szex és szerelem 2.  Mi fán terem a szerelem? Van-e Igazi, és hogy találom meg?

Október 16. Békesség: Miért fontos a békesség? Hogyan veszítem el azt, és hogyan szerzem meg újra?

Október 23. Őszi szünet

Október 30. Őszi szünet

November 6. Álommeló 1. Hogyan lehet úgy pénzt keresni, hogy ne haljak bele? Eladó-e a művészetem? - Gondolatok a művészetről mint hivatásról

November 13. Álommeló 2. Szolgája vagy ura vagyok a hangszeremnek?

November 20. Egyensúly: Idő, pénz, kapcsolatok, lehetőségek - Hogyan találom meg az élet egyensúlyát?

November 27. Ha történhetne egy dolog, amitől boldogabb lenne az életed, mi lenne az? - Avagy van-e az életnek egy fő problémája? Mitől lesz jobb az élet?

December 4. Az élet ajándék vagy küzdelem? - Engedjünk vagy törtessünk? Kik az élet királyai?

December 11. Miről szól a Karácsony?

A Crescendo Estékről bővebben a honlapon is olvashatsz: www.crescendohungary.org