Aladár, Álmos

Meghallgatás: Encuentro 2015 Fesztivál

2015.01.14. 14:33

Programkereső

Az Encuentro Fesztivál tehetséges hegedű-, brácsa-, cselló-, nagybőgő-, fuvola-, oboa-, harsona-, klarinét-, kürt-, zongoraművészek számára meghallgatást hirdet Budapesten.

Jelentkezési határidő: 2015. január 31.

A meghallgatás időpontja és helyszíne: 2015. február 2. és 4. 15.00 órától, Zeneakadémia főépület, X. terem (1061 Bp., Liszt Ferenc tér 8.)

A tizenhárom évvel ezelőtt alakult fesztivál azzal a céllal jött létre, hogy elősegítse tehetséges zenészhallgatók és a legjobb tanárok találkozását egy közel  négy hetes intenzív program keretében. A szólójátékot a kamarazenével ötvöző program hatékonyságának ékes bizonyítéka, hogy a legtöbb résztvevő hallgató később a legjobb európai zenekarokkal játszhatott.

A meghallgatást Csaba Péter, a Fesztivál művészeti vezetője tartja. A meghallgatásra angol nyelvű önéletrajz és egy nagy felbontású ​fénykép szükséges.

A Fesztivál időpontja időpont: 2015. július 1-23. Helyszín: Santander (Spanyolország)

A Fesztivál a részvétellel kapcsolatban felmerülő összes költséget fedezi.

Santander-Ville
Santander-Ville

Repertoár:

Vonós meghallgatás: max. 20 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perc elbeszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro vezető professzorával

Fúvós meghallgatás: max. 15 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perc elbeszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro vezető professzorával

A meghallgatásra a mate.eva.gyongy@lisztakademia.hu e-mail címen lehet jelentkezni.

Bővebb információk itt.