Emma

Crescendo Nyári Akadémia

2015.03.03. 13:19

Programkereső

Komolyzenei vagy jazzkurzust keresel a nyárra? Mindezt baráti, versengésmentes környezetben, világhírű, magas kvalitású művésztanárokkal? A Crescendo Nyári Akadémián a helyed.

Jelentkezési határidő: 2015. május 15.

12. alkalommal rendezik meg a kéthetes mesterkurzust a leghíresebb magyar borvidék bölcsőjében, Tokajban, ahova széles kurzuskínálattal várja a jelentkezőket a mintegy ötvenfős nemzetközi tanári kar. Többek között Carla Leurs, Beata Halska és David Danel hegedűművészek, Judith Ermert csellóművész, David Daly, nagybőgőművész, Dallos Erika, a Magyar Állami Operaház korrepetítora, Meláth Andrea és Szabóki Tünde az Operaház magánénekes művészei, Kaposi Gergely és Delta David Gier kamesterek, Reto Reichenbach és Dominkó István zongoraművészek, Pálúr János orgonaművész, Andy Vance, ausztrál jazz-zenész tanítanak az Akadémián.

Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia

A szólóhangszeres és énekkurzusok mellett számos más programból lehet választani, mint például karvezetés, korrepetíció, operajelenetek, barokk, ifjúsági és jazzkurzus, sőt idén nyáron még egy zenés-költői est is színesíti a Crescendo Nyári Akadémia szakmai életét. A kurzusok mellett a szervezők azt is fontosnak tartják, hogy résztvevőknek ne csak szakmai, hanem lelki fejlődést és támaszt is biztosítsanak.

A programokkal kapcsolatban érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet:  Tel: +36 1 321 7796 E-mail: office@crescendohungary.org

A programokról bővebben a honlapon és a Facebookon.