Sándor, Ede

Fény és fényjelenség fotópályázat

2015.08.27. 11:03

Programkereső

A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria fotópályázatot hirdet általános iskolák felső tagozatos diákjai és a középiskolák tanulói számára. A pályázat témája a Fény és fényjelenségek vizuális megfogalmazása.

Beküldési határidő: 2015. szeptember 11.

Pályázati feltételek

  • Általános iskola felső tagozatos vagy középiskolai illetve szakképzésben részt vevő tanulók pályázhatnak.
  • Egy pályázó 1 db alkotást (1 db fotó vagy fotósorozat) nyújthat be.

Témák és kategóriák:

● városi fények

● égi jelenségek

● fények és források

● árnyak és csillogások

A pályázók köre: 10-23 éves korig (szakiskolások is jelentkezhetnek)

A pályázás módja:

● A pályázatra fekete-fehér, szürkeárnyalatos és színes munkákat egyaránt várunk. Az alkotások elkészítéséhez technikai megkötés nincs, analóg és digitális technikával készült alkotásokat egyformán elfogadunk.

● A fotó(kat) (mérete minimum: 2480×3508 pixel) képernyőn jól látható méretben, 300 dpi felbontásban a deak17galeria@gmail.com e-mail címre kérjük elküldeni.

● Az e-mail-hez kérünk kísérőlevelet, amely tartalmazza a készítő nevét, életkorát, elérhetőségét (telefonszám, cím), valamint az iskola nevét, ahol tanul.

● A beadandó munkákat JPG vagy PDF formátumban, képernyőn jól olvasható minőségben kérjük csatolni az e-mailhez, akár egyenként (nem beágyazva), akár egyetlen fájlba tömörítve ZIP vagy RAR kiterjesztéssel.

● A fájl neve tartalmazza a készítő nevét és az alkotás címét (pl.: vezetéknév_keresztnév_cím.jpg). Az anyagot arról az e-mail címről kérjük elküldeni, amelyen a zsűri el tudja érni a pályázót értesítés céljából. (A rosszul megadott vagy nem használatos e-mail címből származó hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.)

Határidők

  • Beküldési határidő: 2015. szeptember 11.
  • Eredményhirdetés és kiállítás megnyitó: 2015. szeptember 15.

Díjazás

A beküldött pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A korosztályi kategóriák legjobbjait jutalmazzuk, illetve a legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában (Budapest, 1052, Deák Ferenc utca 17. I. emelet). Valamennyi pályázó részvételével kijelenti, hogy hozzájárul pályaművének a Galéria honlapján történő közzétételéhez.