fidelio magazin

2024 február 20., 12:55
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

„Jön a szép kikelet” – megjelent a márciusi Fidelio

Részletes programbontásokkal, hírekkel, ajánlókkal és interjúkkal megjelent a 2024. márciusi Fidelio. Az ingyenes magazin megtalálható országszerte, az ismert terjesztési pontokon, és az online verzió is elérhető!
2024 január 23., 11:10
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Vészelje át a téli estéket a februári Fidelióval

Részletes programbontásokkal, hírekkel és ajánlókkal megjelent a 2024. februári Fidelio. Az ingyenes magazin megtalálható országszerte, az ismert terjesztési pontokon, és az online verzió is elérhető!
2023 december 19., 14:55
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Francia húrokon pendül a januári Fidelio

Részletes programbontásokkal, hírekkel, ajánlókkal és interjúkkal megjelent a 2024. januári Fidelio. Az ingyenes magazin megtalálható országszerte, az ismert terjesztési pontokon, és az online verzió is elérhető!
2023 november 22., 14:25
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Év végi lekerekítés a decemberi Fidelióval

Részletes programbontásokkal, hírekkel, ajánlókkal és interjúkkal megjelent a 2023. decemberi Fidelio. Az ingyenes magazin megtalálható országszerte, az ismert terjesztési pontokon, és az online verzió is elérhető!
2023 október 24., 15:20
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Táncba hív a novemberi Fidelio

Részletes programbontásokkal, hírekkel, ajánlókkal és interjúkkal megjelent a 2023. novemberi Fidelio. Az ingyenes magazin megtalálható országszerte, az ismert terjesztési pontokon, és az online verzió is elérhető!
2023 augusztus 22., 10:40
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Pattan az új évad a Fidelio szeptemberi számában

Hamarosan nyitnak a színházak, a részletes műsoruk pedig már olvasható a 2023. szeptemberi Fidelóban, amelyben híreket, ajánlókat, kritikákat és interjúkat is talál.
2023 június 20., 13:55
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Tudjuk, mit teszel idén nyáron

Részletes programbontásokkal, hírekkel, ajánlókkal és interjúkkal megjelent a 2023. július-augusztusi Fidelio. Az ingyenes magazin megtalálható országszerte, az ismert terjesztési pontokon, és az online verzió is elérhető!
2023 május 23., 15:55
Plusz ajánló Szerző: (va)

A szabadba csábít a júniusi Fidelio

Részletes programbontásokkal, hírekkel, ajánlókkal és számos interjúval megjelent a 2023. júniusi Fidelio. Az ingyenes magazint keresse országszerte, az ismert terjesztési pontokon, vagy lapozza át online!

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Vizuál

Denis Villeneuve már a tökéletességet ostromolja – megnéztük a Dűne második részét

Az első fejezethez hasonlóan a Dűne: Második rész ugyancsak összművészeti remekmű lett, amelyben a szórakoztatás és a művészi koncepció varázslatos összhangba került. Denis Villeneue nagyeposza egy valódi audiovizuális orgia, amely minden alkotóelemében a tökéletességre törekszik.
Klasszikus

Kér egy csésze Bachot?

Az Anima Musicae Kamarazenekar rendhagyó Bach-estre hívja az érdeklődőket az Óbudai Társaskörbe március 21-én, a mester 339. születésnapja alkalmából.
Színház

Átadták a Kortárs Magyar Dráma-díjat: Pintér Béla és Horváth János Antal az idei kitüntetettek

A Radnóti Zsuzsa dramaturg alapította elismerést idén Pintér Béla érdemelte ki több évtizedes munkásságáért és színpadi szövegeiért. Különdíjat kapott Horváth János Antal, a Loupe Színházi Társulás alapítótagja.
Klasszikus

Tiszteletbeli lovagi címmel tüntették ki Vlagyimir Jurovszkij karmestert

A Bajor Állami Opera főzeneigazgatója és a Berlini Rádiózenekar művészeti vezetője tizenhárom évig vezette a Glyndebourne-i Operafesztivált, és tizenöt évig állt a Londoni Filharmonikus Zenekar élén.
Színház

Miért kell eljutni a tragédiáig? – Budaörsön rendezi meg a Hamletet Alföldi Róbert

Megtartották a h.ml.t. című előadás próbáját. Shakespeare drámáját április 20-án mutatják be a Budaörsi Latinovits Színházban, de a premiert még megelőzi egy nyílt próba márciusban, a Színházak Éjszakáján.

Nyomtatott magazinjaink