Fábián, Sebestyén

Tudja ön, mi az a Nemzeti Septagon?

2012.05.22. 11:24

Programkereső

A Gondnokság földalatti szupertitkos csoportja május 26-i évadzáróján kiderül. A helyszín a Puskin mozi és a Katona József Színház.

Egyedülálló színházi kísérlet indult útjára 2011. október 30-án: egy sorozat, mely a szemünk láttára született - a Sufniban. A Katona József Színház nyolc hónapon keresztül futó, havonta új epizóddal jelentkező színházi sitcomjában fény derült egy titokzatos, Gondnokságnak nevezett, nagyon különleges osztag ténykedésére. A folytatásos történet, mely mindig az aktuális hírekre, eseményekre reflektált az évad során, most az idei utolsó, nagyszínpadi záró epizódja előtt maratoni vetítéssel segíti mindazokat, akik lemaradtak egy-egy részről, vagy még egyáltalán nem ismerik a földalatti szupertitkos csoport tagjait: A Gondnokokat.

Gondnokság
Gondnokság

Május 26-án a Puskin moziban 12 é 18 óra között óránkénti kezdéssel az összes eddig bemutatott előadás felvétele megtekinthető. Belépőt lehet váltani egy-egy részre, vagy bérletet akár mind a hét epizódra. Ugyanezen a napon 19:30-tól a Katona József Színház nagyszínpadán a Gondnokság élőben zár évadot, és az utolsó epizódból kiderül, mi az a Nemzeti Septagon, ahonnan a magyarok irányíthatják majd a világot. A produkció szereplői Dankó István, Kocsis Gergely, Ötvös András, Pálos Hanna e.h., Rajkai Zoltán, továbbá a Katona József Színház társulata, vendégek, ufók, banditák.