Dezső

Varázslatos Óz

2013.03.11. 17:19

Programkereső

A Walt Disney Pictures fantasztikus kalandfilmje, az Óz, a hatalmas Sam Raimi rendezésében L. Frank Baum hőn szeretett karakterének, Óz, a nagy varázsló történetének kezdetét hivatott bemutatni.
Óz, a hatalmas
Óz, a hatalmas

Amikor Oscar Diggs (James Franco - 127 óra, Ízek, imák, szerelmek), az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansas-ből az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodora-val (Mila Kunis - Fekete Hattyú, Barátság extrákkal), Evanora-val (Rachel Weisz - A múmia, Mindenképpen talán) és Glinda-val (Michelle Williams - Viharsziget, Brokeback Mountain - Túl a barátságon), hiszen ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló.

Oscar ugyan akarata ellenére, de belekeveredik Óz birodalmának és annak lakóinak életébe, így mihamarabb rá kell jönnie, ki áll a jó s a rossz oldalon, mielőtt túl késő lenne! Élve a bűvészet adta lehetőségekkel, például az illúzióval, találékonyságával párosítva -és  talán egy kis varázslattal is - , hősünk nem csak a nagy és hatalmas Óz, a nagy varázsló szerepébe bújik, hanem egy jobb ember bőrébe is. Amikor a piti kis bűvész Oscar Diggs (James Franco - 127 óra, Ízek, imák, szerelmek) csalástól-csalásig vergődik, hipp-hopp Óz csodálatos birodalmában találja magát, ahol valamilyen úton-módon a nagy és hatalmas varázsló szerepébe kell bújnia, és ezáltal talán egy jobb ember bőrébe is.

Kérdés: Milyen varázslatos lények tűnnek fel az Óz, a hatalmas című filmben?

A március 17-én 12 óráig helyesen válaszolók közül öten tulajdonosai lehetnek egy páros belépőnek az Oz, a hatalmas című filmre (melyek beválthatók a Cinema City mozikban országos szinten, hétfőtől-csütörtökig a film bármely műsoron lévő előadására; a jegyek alkalmasak a 3D és 2D vetítésekre, az IMAX 3D vetítésekre viszont nem) valamint tulajdonosai lesznek egy-egy 3D-s jegyzetfüzetnek, egy matrciagyűjteménynek és kitűzőnek.