Béla

Lépjen fel James Newton Howarddal!

2017.05.30. 13:46

Programkereső

Énekelje el az Éhezők viadalának dalát ahhoz, hogy Hollywood egyik kedvenc zeneszerzőjének novemberi koncertjén ön is ott álljon a színpadon a Papp László Budapest Sportarénában!

A Micsoda nő!, Az ördög ügyvédje és Az éhezők viadala mellett számos más sikerfilm zeneszerzője, James Newton Howard  2017-ben első élő koncertturnéjával Budapestre is ellátogatA Grammy- és Emmy-díjas, nyolcszoros Oscar-jelölt filmzeneszerző koncertjén Hollywood elmúlt három évtizedének filmzenéit ünnepli.

2017. november 5-én a Papp László Budapest Sportarénában egy szerencsés magyar énekes is felléphet, James Newton Howarddal. A koncert kapcsán a szervezők országos énekversenyt hirdetnek amatőr és profi énekesek számára.

The Hanging tree című dalt eredetileg Jennifer Lawrence énekelte Az éhezők viadala - A kiválasztott 1. című 2014-ben bemutatott filmbenés második helyezést ért el a Billboard Hot 100-as listában.

A győztest maga a zeneszerző választja majd ki, az énekes pedig  élőben léphet fel a novemberi koncerten a Papp László Budapest Sportaréna közönsége előtt. A nevezés díjtalan.