Főnix Rendezvényszervező Kft.

2023 augusztus 30., 11:20
Plusz ajánló Szerző: (x)

Holdsütisütés és lampionkészítés a debreceni Kölcsey Központban

Szeptember 3-án, vasárnap a Távol-Kelet varázslatos hagyományát ismerheti meg a közönség Debrecenben.
2023 augusztus 24., 16:00
Plusz ajánló Szerző: (x)

Zsidó ízek, imák, koncertek a II. Debreceni Zsidó Utcafesztiválon

Augusztus 24. és 27. között az ALL-IN Debrecen programjain ismét a sokszínű zsidó kulturális örökségé a főszerep: egyebek közt zenés és táncos programokkal, versénekkel és ismeretterjesztő előadásokkal várják az érdeklődőket.
2023 augusztus 23., 15:35
Plusz hír Szerző: (x)

Telt ház a Debreceni Virágkarneválon

Egy héten át tartó programsorozat ért véget az augusztus 20-ai ünnepen Debrecenben. A Virágkarnevál idén is ingyenes Kossuth téri nagykoncertekkel, kézműves sörkerttel, gyermekfesztivállal, BOTANICA Expóval és városszerte programdömpinggel szolgált.
2023 augusztus 4., 10:10
Plusz ajánló Szerző: (x)

Időutazás a dinóktól a robotokig – közeleg a debreceni Galiba Gyermekfesztivál

A Debreceni Virágkarnevál családokra fókuszáló eseménye, a Galiba Gyermekfesztivál négy napon keresztül közel 200 ingyenes, izgalmas és interaktív programot biztosít a gyerekek számára az ország egyetlen klasszikus Vidámparkjában augusztus 17. és 20. között.
2023 július 28., 15:45
Plusz ajánló Szerző: (x)

Hamarosan kezdődik az ország leglátványosabb fesztiválja

Augusztus 14. és 20. között rendezik meg az ötvenhét éves tradícióval rendelkező Debreceni Virágkarnevált. Az ország egyik leglátványosabb fesztiválján idén is sokszínű programokkal várják az érdeklődőket. 
2023 július 27., 10:00
Jazz/World ajánló Szerző: (x)

Ismét várja a közönséget a Debreceni Bor- és Jazznapok

A Debreceni Bor- és Jazznapok Magyarország legrégebben létező jazzfesztiválja, melyre idén augusztus 3. és 6. között várják az ország minden tájáról érkező borbarátokat és jazzkedvelőket a Nagyerdő zöldjébe, a Békás-tó partjára.
2023 július 7., 11:20
Plusz ajánló Szerző: (x)

Hortobágyi Lovasnapok

1965-ben volt az első, idén pedig az 55. Hortobágyi Lovasnapok kerül megrendezésre július 14. és 16. között.

Főnix Rendezvényszervező Kft.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. egyike hazánk kiemelkedő rendezvényszervező vállalkozásainak. A cég által Debrecen Megyei Jogú Város megbízásából szervezett fesztiválokat, koncerteket, színpadi produkciókat, művészeti és gasztronómiai programokat, továbbá egyéb közösségi eseményeket évente átlagosan több mint félmillióan látogatják.

Kelet-Magyarország egyik legjelentősebb kulturális, kreatív műhelyében 20 éve születnek programok a megálmodástól a kivitelezésig, évről évre gyarapítva Debrecen és a régió turisztikai vonzerejét.

E-mail: [email protected]

Postacím: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Telefon: +36 52 518 400

Weboldalak:

Legolvasottabb

Klasszikus

A világ alulnézetből – Interjú Vásáry Tamással

Mi motiválja a Nemzet Művészét túl a kilencvenen? Erről kérdeztük a zongoraművész-karmestert, a Magyar Művészet Akadémia rendes tagját, akivel a családi minták és a kicsorduló könnyek is szóba kerültek.
Könyv

Tízezer ingyenes Borbély Szilárd-kötetet vehetnek át a diákok

A 2014-ben elhunyt művész hatvanadik születésnapjára készült válogatáskötetet szeptember 28-tól vehetik át az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők. 
Klasszikus

„A természetem részévé vált a hangszerem” – Botvay Károly gordonkaművész a soproni öntevékeny polgári világról, a megsérült csellóról és az ismétlődő frázisokról

Kimagasló szakmai munkája elismeréseként Magyar Érdemrend parancsnoki kereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Botvay Károly Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas gordonkaművész, akivel ebből az alkalomból beszélgettünk.
Zenés színház

Donizetti-vígoperát láthatnak az iskolások az Eiffel Műhelyházban

A zeneszerző egyfelvonásos vígoperáját a Lázár Ervin Program részeként az általános iskola 8. osztályos diákjai számára hirdette meg a Magyar Állami Operaház. Az előadás szeptember 30-án 17.00 órakor a nagyközönség előtt is debütál.
Klasszikus

Három korszak, három művész, három hangszer – a Trio Energico kamaraestje a Zeneakadémián

Szeptember 27-én a Solti Teremben ad koncertet a Trio Energico, a három fiatal kamaramuzsikus a bécsi klasszicizmus és a romantika korának alapdarabjai mellett egy fájdalmasan szép modern alkotást is játszik.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében