gálvölgyi jános

2024 március 21., 15:55
Színház ajánló Szerző: Fidelio

Cseh Tamástól Petőfiig – 5+1 izgalmas program a Színházak Éjszakáján

Március 23-án a fővárosi teátrumok ismét kinyitják kapuikat, hogy a nézők és az alkotók rendhagyó szerepekben is találkozhassanak egymással. Ajánlunk néhány izgalmas előadást, amelyek jól példázzák, milyen sokszínű programokkal várják az érdeklődőket.
2023 június 14., 09:35
Színház hír Szerző: Fidelio

Gálvölgyi János újra színpadra lép

A légzési elégtelenség miatt kórházba került színművészt néhány hete engedték haza otthonába. A Pintér Béla és Társulata közösségi oldalán adta hírül, hogy Gálvölgyi János néhány napon belül szerepelni fog a társulat két előadásában is.
2023 május 26., 17:10
Színház magazin Szerző: Fidelio

A színész, akinek védjeggyé vált a vezetékneve – Gálvölgyi János 75 éves

„Az nem lehet, hogy bemegyek ma este, és nem leszek jó” – mondta egy interjúban Gálvölgyi János. Mert a név kötelez, és Gálvölgyi János nem véletlenül lett „a Gálvölgyi”. A színművész május 26-án ünnepli hetvenötödik születésnapját. 
2023 május 24., 13:25
Színház hír Szerző: (va)

Kiengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost, a színművész otthonában lábadozik

A hírt Hernádi Judit osztotta meg Gálvölgyi Jánosról – számolt be róla az RTL Híradó.
2023 május 23., 22:00
Színház hír Szerző: (va)

Gálvölgyi János üzent a kórházból: „Remélem, hamarosan találkozunk!”

A színművész lánya, Gálvölgyi Dorka osztotta meg közösségi felületén édesapja sorait, amelyben Gálvölgyi János megköszöni a jókívánságokat és az egészségügyi dolgozók munkáját.
2023 május 16., 14:15
Színház hír Szerző: Fidelio

Gálvölgyi János a következő évadtól a Pintér Béla és Társulata tagja lesz

Erről a független alkotócsapat közösségi oldalán adott hírt. Egyben jelezték, elképzelhető, hogy átmenetileg beugrásokkal oldják meg a júniusi előadásokat, amelyekben Gálvölgyi János szerepel, de mihelyst a színművész egészsége engedi, ismét ő fog szerepelni ezekben a produkciókban, és szeptemberi bemutatójukban is számítanak rá.
2023 május 15., 15:25
Színház hír Szerző: Fidelio

Gálvölgyi János túl van az életveszélyen

A színművész lányai, Gálvölgyi Dorka és Gálvölgyi Eszter a közösségi médiában megosztott videóban tudatta a jó hírt, és megköszönték az édesapjuk felé áradó sok szeretetet.
2023 május 11., 10:55
Színház hír Szerző: Fidelio

„Várjuk, hogy ismét itt legyél” – sokan aggódnak a kórházban ápolt Gálvölgyi Jánosért

A 74 éves színművész május 10-én került kórházba légzési elégtelenséggel, ahol lélegeztetőgépre helyezték. A Pintér Béla és Társulata több előadását lemondta, amelyben Gálvölgyi János is szerepel, a Rózsavölgyi Szalon pedig személyes hangú bejegyzésben fejezte ki aggodalmát. CIKKÜNK FRISSÜLT!

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Könyv

Ezekért a kötetekért mindenképp érdemes lesz ellátogatni a 95. Ünnepi Könyvhétre

Június 13. és 16. között rendezik meg a 95. Ünnepi Könyvhetet Budapesten a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén. A magyar irodalmi élet egyik legrangosabb eseményére készülve kiválogattunk néhány különösen izgalmas kötetet.
Színház

Egyeztetést követelnek a budapesti művészszínházak

Máté Gábor, Mácsai Pál, Kováts Adél, Barda Beáta és Benkő Nóra is aláírta azt az Országos Színházi Találkozó szervezőinek, a Kulturális és Innovációs Minisztériumnak és a szakmai közvéleménynek szóló nyílt levelet, amelyben azt sérelmezik, hogy a re:oszton nem lesz lehetőségük tárgyalni az új Kulturális Törvényről.
Klasszikus

Átadták a Simándy Énekverseny díjait

Június 3. és 8. között rendezték meg a XII. Simándy József Nemzetközi Énekversenyt, a korábbi évektől eltérően Budapesten, az Eiffel Műhelyházban. A nagy hazai zenei intézmények vezetőiből álló zsűri öt kategóriában hirdetett győzteseket.
Plusz

Lemondott Csák János miniszter

A politikus azzal indokolta döntését, hogy itt az idő átadni a stafétát a fiatalabbaknak. Egy interjúban arról beszélt, elégedett az elmúlt két év során elért eredményeivel. A kulturális és innovációs tárca vezetését Hankó Balázs vette át.
Színház

Vidnyánszky Attila: Vecsei H. Miklós a saját elképzeléseit is megvalósíthatja a Nemzeti társulati tagjaként

A Nemzeti Színház oldalán megjelent interjúban ismertette a következő évaddal kapcsolatos terveket Vidnyánszky Attila. Az intézmény vezérigazgatója saját Marx-rendezésének tervéről is beszélt.

Nyomtatott magazinjaink