gödöllői királyi kastély

2023 december 20., 09:55
Plusz ajánló Szerző: (x)

Erzsébet királyné karácsonya a Gödöllői Királyi Kastélyban

Élménydús kalandokat kínál a család minden tagjának a Gödöllői Királyi Kastély, ahol december 28-án 10.00 és 16.00 óra között ünnepi forgatag várja az érdeklődőket.
2023 november 21., 10:30
Plusz ajánló Szerző: (x)

Adventi hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban

December harmadik hétvégéjén újra ünnepi köntösbe öltözik a gödöllői kastély, hogy a régi idők karácsonyi hangulatát becsempéssze a szívünkbe. A sült gesztenye és a forralt bor illatfelhője pedig könnyen teljesíti ezt az ígéretet!
2023 november 7., 09:55
Plusz ajánló Szerző: (x)

Erzsébet-nap a Gödöllői Királyi Kastélyban

Erzsébet névnap alkalmából különleges családi napot tart a Gödöllői Királyi Kastély november 19-én. A program főszereplője a szeptemberben nyílt időszaki kiállítás lesz, amely a schönbrunni kastély eddig nem látott kincseit mutatja be.
2023 szeptember 25., 10:35
Klasszikus ajánló Szerző: (x)

Közeleg az ország leghosszabb ideje működő Liszt-fesztiválja

Az elmúlt években a hazai zenei élet kiemelkedő eseményévé vált a Gödöllői Liszt Fesztivál, amelyet minden esztendőben a kiváló zeneszerző születésnapjához kapcsolódva rendeznek meg. Idén október 14. és 23. között várják a programok a közönséget.
2023 szeptember 18., 14:30
Klasszikus interjú Szerző: Filip Viktória

„Felelősek vagyunk a múlt értékeiért” – interjú Szilasi Alexszel

Magyarország leghosszabb ideje jelentkező fesztiválján Liszt gazdag életműve tárul fel. Az október 14. és 23. között rendezett XXII. Gödöllői Liszt Fesztiválról Szilasi Alex művészeti vezetőt kérdeztük.
2023 augusztus 30., 09:50
Vizuál ajánló Szerző: (x)

Személyes tárgyai mesélnek Erzsébet királynéról Gödöllőn, a Sisi on Tour kiállításon

Szeptember 8-án – a Sisi on Tour kiállítás keretében – nyílik a különleges, Erzsébet királynéhoz köthető személyes tárgyak gyűjteménye a Gödöllői Királyi Kastélyban.
2023 július 21., 09:00
Vizuál ajánló Szerző: (x)

Schönbrunn kincsei Gödöllőn

A schönbrunni gyűjtemény Erzsébet királynéhoz köthető személyes tárgyainak gyűjteménye először hagyja el Ausztriát a Sisi on Tour kiállítás keretében, és első útja Gödöllőre vezet.
2023 június 1., 10:55
Plusz ajánló Szerző: (x)

Antal-napi vigasság a Gödöllői Királyi Kastélyban

Idén különleges családi nappal várja látogatóit a Gödöllői Királyi Kastély június 18-án, amely az építtetőnek Grassalkovich I. Antalnak állít emléket. Az egésznapos programban többek között meseelőadás, koncertek, épülettörténeti séta és múzeumpedagógiai foglalkozások is szerepelnek.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Klasszikus

Elhunyt Fekete Győr István

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett zeneszerző, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakiskola zeneszerzés tanára 88 éves volt.
Színház

Nemzetközi fesztiválok a Karinthy Színházban

Június 4-én és 5-én a Nemzetközi Történetmesélő Fesztiválon, június 8-án pedig az I. Karinthy New Wave Festivalon találkozhat a közönség nemzetközileg elismert művészekkel.

Nyomtatott magazinjaink