Gertrúd, Patrik

Mi a Hang-villa titka?

2010.10.01. 17:25

Programkereső

A Centrál Színház bemutatja Alan Ayckbourn: A Hang-villa titka című interaktív mesejátékát. Játsszon a Fidelióval, és legyen a vendégünk az előadásra!
Hangvilla
Hangvilla

A Centrál Színház olyan gyerekeknek szóló előadást mutat be A Hang-villa titka címmel október 10-én, amely több szempontból is úttörőnek és kivételesnek tekinthető. A mesejáték igazi különlegessége interaktív jellegében rejlik, mely nem csak a színészeket állítja hatalmas kihívás elé, de a nézők aktív közreműködését is várja.

Az újrakezdeni vágyó anya és lánya kapcsolata, egy gyerek különleges fantáziavilága és lelki kapcsolata a kutyájával... Ha megszabadítjuk a Hang-villa történetét a mese köntösétől, egy igazán mai témákat boncolgató, mély történetet kapunk. Melynek során, amikor a közönségre kerül a sor, hogy döntsenek a szereplők útjáról, csak remélni tudjuk, hogy a szülők nem fognak nagyobb beleéléssel kiabálni, mint gyerekeik.

Kérdésünk: A Centrál Színház melyik fiatal színésze rendezte az előadást?

A helyes választ október 7-ig megjelölő olvasóink közül ketten vehetnek részt másodmagukkal a Fidelio.hu vendégeként az október 10-i 11 előadásra.