Konrád

Felhívás színház iránt érdeklődő gyerekeknek

2010.11.05. 09:11

Programkereső

A Bárka Színház lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek betekintsenek a Párkák című meseopera próbafolyamatába.

Sziasztok!

Biztos láttatok már színházat, de azt nem biztos, hogy tudjátok, mit csinál az ügyelő, melyik munkafázisnál kapcsolódik be a kellékes, hogyan próbál egy karmester és hány ütem egy periódus, mi az a ciffer és mi az az emlékpróba, világítópróba, szerelés és első öltözés.

Ha érdekelnek ezek a dolgok, és van kedved őket működés közben látni, gyere el a Bárka Színházba, ahol Szabó Borbála író és Dinyés Dániel zeneszerző Párkák című meseoperáját próbáljuk éppen - igazi színházban, igazi színészekkel, zenészekkel. A rendező, Göttinger Pál szeretettel vár mindenkit a próbákon, és közben szívesen magyarázza el, hogy mi történik - ha érdekel ez téged, van kedved bekapcsolódni és többször is visszatérni, akkor később is kitalálunk mindenféle tennivalót.

Bárka Színház
Bárka Színház

Írj egy levelet, amiben röviden bemutatkozol, leírod hogy hova jársz, mivel foglalkozol, szeretsz-e zenélni, mi érdekel téged legjobban ebben az egészben. Küldd el a címünkre (Bárka Színház, 1476 Budapest, Pf. 254. 1082) vagy küldd el e-mailben: noe@barka.hu. Csoportok jelentkezését is várjuk.

Ez elég izgalmasnak ígérkezik, alig várunk titeket - gyertek! Bővebben a színházról és más programjainkról: www.barka.hu.