Bernadett

Maskarádé és premier a Vojtinában

2011.02.16. 13:23

Programkereső

A hagyományos farsangi Maskarádé előtt, amelynek keretében egybekel Nagyfenekű Julcsa és Málészájú Gyurka, Debrecenben a bábszínházban kiderül az is, ki hol lakik.

Mert mindenki lakik valahol: a Sárkány utcában, a Jókai téren, a Kálvin téren vagy épp a Mosolygó körút 12. szám alatt. De hol laknak az állatok? Nekik is van címük, ahol meglátogathatjuk őket? Hová megy haza az őzike, hol pihen a gyíkocska, s a medve merre indul hazafelé? Házban laknak vagy ólban? Fészekben, víz alatt, kövek között? Már négyévesek is kalandra indulhatnak, de a bemutató előtti Maskarádén komédiások várják a mulatni vágyókat.

Maskarádé és premier_Vojtina Bábszínház
Maskarádé és premier_Vojtina Bábszínház

Maskarádé

Komédiások várják a mulatni vágyó gyermekeket, alakoskodók csapnak nagy csinnadrattát az érkező aprónépnek. A sokadalom tanúja lehet egy farsangi pár esküvőjének: itt esküszik farsangi hűséget egymásnak Nagyfenekű Julcsa és Málészájú Gyurka. A lagziba várjuk a délceg huszárt a lovával, reméljük, a morcos medve koma is táncra perdül, nagy tudású kecskénk szintén sokat tanult tavaly óta, és még Törökhonból is érkeznek vendégeink. De hogy ki mindenki teszi még tiszteletét a lagziban, azt megtudhatja, aki eljön hozzánk a Maskarádéra!

 

Ki hol lakik?
2011. február 20. 10:00 - Vojtina Bábszínház

Rendező: Bartal Kiss Rita
Dramaturg : Gimesi Dóra

További időpontok

2011. február 15. 10:00

2011. február 16. 10:00

2011. február 28. 10:00