Sándor, Ede

Ajánlott gyerekelőadások

2011.03.06. 10:14

Programkereső

A Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle válogatói a versenyelőadások mellett közzétették annak a 28 produkcióknak a listáját is, amely bár nem jutottak el a fesztiválra, de magas szakmai színvonalat és komoly minőséget képvisel.

Pöttyös Panni az iskolában - Horváth Zsuzsa, Mórocz Adrienn, Góbi Rita
Pöttyös Panni az iskolában - Horváth Zsuzsa, Mórocz Adrienn, Góbi Rita

A szemletanács 22 előadást válogatott a május 2. és 11. között megrendezendő Gyermek- és Ifjúsági Szemle versenyprogramjába, valamint három díszelőadás is látható a Stúdió K-tól, ám a rendezők és a válogatók azoknak az előadásoknak a listáját is nyilvánosságra hozták, amelyek végül nem kaptak meghívást a versenybe, de magas minőséget képviselnek, ezáltal a pedagógusok, szülők, művelődésszervezők, és természetesen a gyerekek és a középiskolások számára nyugodt szívvel ajánlhatók.

A zsiványtanya - Bartók Kamaraszínház, Mesék könyve-Holle anyó - Batyu Színház, Világgá mentem, jaj! - Bóbita Bábszínház, A fűszermadár - Budaörsi Játékszín, Hinta-palinta, Okker és Türkiz - Ciróka Bábszínház, Nap Panni kalandjai - Ferencvárosi Művelődési Központ (Pinceszínház), A titok - gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház, Parasztdekameron - GNM Színitanoda, Óz, a nagy varázsló - Griff Bábszínház, A libapásztorlány - Harlekin Bábszínház, A gőgös királykisasszony - Jelen Teátrum, Jancsi meséi - Kabóca Bábszínház, Túl a Maszat hegyen - Kaposvári Egyetem, Árvácska, Aranysárkány - Karinthy Színház, Szentivánéji álom, Völgyhíd - Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi, Az égig érő fa, Hoppláda - Mesebolt Bábszínház, Aki elindult - Mimage Pantomim Színház, Majolenka hercegkisasszony - Csodamalom Bábszínház, A kelekótya tündér - Móricz Zsigmond Színház, Gubancok - Nyitott Kör, Mikszáth különös házasságai - R&D Art Bt. Mikszáth Társulás, Pöttyös Panni az iskolában - Thália Színház, Bozsik Yvette Társulat, Ki hol lakik? - Vojtina Bábszínház.