Konstantin

Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár hetedszer

2011.05.09. 09:23

Programkereső

Május 12. és 14. között a Millenáris Fogadójában minőségi gyerekkönyvek és gyerekprogramok várják az érdeklődőket. A rendezvény védnöke Richly Zsolt grafikusművész, akinek a közelmúltban A kékpöttyös elefánt címmel jelent meg könyve.

Amellett, hogy a szülők feltölthetik a gyerekek könyvespolcát jobbnál jobb könyvekkel - és ami fontos: több esetben kedvezményes áron -, izgalmas és hasznos kísérőprogramokra is sor kerül. A Beszédjavító Intézet munkatársai adnak tanácsot, vendégként érkezik Töreky Andrea, akinek nemrég jelent meg az örökbefogadás témájáról gyerekeknek szóló könyve, IBBY-díjas illusztrátorok beszélgetnek a gyerekkönyvek vizualitásáról, és kiállítás is megtekinthető a legjobb alkotásokból, sőt ezúttal a gyerekszoba falára igazán eredeti művet is beszerezhetnek.

Gyerekirodalmi Fesztivál és Vásár
Gyerekirodalmi Fesztivál és Vásár

A szülők megvásárolhatják saját gyerekkori kedvenc képregényeiket, könyveiket, kinyit a Meseposta, a gyerekeknek rajzversenyt hirdettek az Aranysityak kötethez kapcsolódóan, Kerekítő ölbeli játékokat játszhatnak hangszeres kísérettel az anyukák és az apukák már az egész kicsikkel is, és Boribon is muzsikál. Részletes program a rendezvény weboldalán található.