Bernát, Felícia

Nyári napközis tábor Angyalföldön

2011.05.19. 23:47

Programkereső

Június 20. és augusztus 19. között 9-től 17 óráig tartalmas programokkal vár az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

Minden nap várja a résztvevőket valamilyen izgalmas program a kézművességtől a kertgondozásig, a színjátszástól a sorversenyekig, a főzéstől a tantárgyi korrepetálásig, a kutyasétáltatás-tanulástól az agyagozásig. Minden héten egy vagy két napon kirándulnak a gyerekek a kerület vagy Budapest valamelyik érdekes, izgalmas, más körülmények között nem elérhető helyére, helyszínére, sőt elruccanunk a fővároson kívülre is.

A részvétel díja naponta 1 db százforintos érme, a kirándulások útiköltségét diákbérletből vagy 2-4 jegyből kigazdálkodható. Tízórairól és uzsonnáról a szülőknek kell gondoskodni.

Korhatár: 10-14 év

Jelentkezés: a tanév végéig a már az iskolában hozzáférhető jelentkezési lapon lehet, a Vakáció-akció elindulása után pedig a helyszínen.

Feltétel, hogy a gyermek XIII. kerületi iskola tanulója legyen, és szülei írásban hozzájáruljanak a programban való részvételhez.

A kirándulások úti céljai: Szépművészeti Múzeum, Vajdahunyadvár, Ferihegy és a Repülőmúzeum, Vasúttörténeti Park, Planetárium, Állatkert, Magyar Televízió, Fót, filmstúdió, nyomda, nagyáruház titkos részei, víztisztító, vízellátó telep, számítógépes szerverterem, call center, kisipari műhely (órás, szemfelszedő, elektromos szerelő stb.), a Fővárosi Állat- és Növénykert titkos terei, Meteorológiai Intézet, Árpád-kilátó, Gellért-hegy, Budai Vár, Normafa, János-hegy, Budakeszi Vadaspark, Rókahegy, Népsziget, Szentendre, Aquincum, Margit-sziget, Esztergom, Párkány; záróbuli a RaM-ban!

Bővebb információ: Nagy Gyula (tel.: +36 30 691-6412; e-mail: nagygyula@kult13.hu; web: www.kult13.hu)