Bernát, Felícia

Nyári napközis tábor Angyalföldön

2011.05.19. 23:47

Programkereső

Tartalmas programokkal vár az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház.

Tücsöktanya zsonglőrtanoda - napközis tábor

Egy matematikus szerint a zsonglőrködés olyan tárgymanipuláció, amelynek során a zsonglőr kezei segítségével tartja a levegőben a zsonglőrkellékeket, és ezt le is tudja írni.  A zsonglőrködés különböző tárgyak, például labdák, buzogányok, karikák, stb. dobálását jelenti, de mostanában a virágbotozást, a diabolózást is a zsonglőrködés kategóriájába sorolják. A zsonglőrködés egyre inkább elterjedt hobbi, az emberek ma már nem csak cirkuszban láthatják. Aki még sohasem zsonglőrködött, annak meglepő lehet, hogy a zsonglőrködés alapjait kis türelemmel bárki elsajátíthatja. Zsonglőrködni bármivel lehet. Persze mindenki a labdával kezdi, ami a legegyszerűbb, de a karikán és a buzogányokon túl van még jó néhány lehetőség. Mindegyikhez pontosan, biztonságosan, és óvatosan tudni kell például a kaszkádot. Hogy mi is az? És még ezer más dolog?

Időpont: július 25-29., naponta 8.00-17.00

Részvételi díj: 27 000 Ft (napi 3 étkezéssel)

A tábort 15 fő regisztrálásával tudják megvalósítani a szervezők.

Érdeklődés, regisztráció és befizetés folyamatosan 2011. július 15-ig Ferencz Zsuzsánál (tel.: +36 30 691-6391)

TücsökART - nyári bohókás délelőttök

6-12 éves gyerekek számára naponta 9-12 óráig a gyerekek jól képzett szakemberek társaságában, tartalmasan tölthetik el. A művészeti foglalkozások - amellett, hogy a gyerekek remekül szórakoznak - nagymértékben fejlesztik a személyiséget, a kreativitást és a különböző készségeket.

július 4-8. Regisztráció folyamatosan június 22-ig

július 18-22. Regisztráció folyamatosan július 6-ig

augusztus 1-5. Regisztráció folyamatosan július 20-ig

augusztus 15-19. Regisztráció folyamatosan augusztus 3-ig

Program: hétfőn: a Tücsöktanya színitanodája, kedden: Képek mozgásban, szerdán: A Tücsöktanya zsonglőrtanodája, csütörtökön: Kreatív Tücsök Műhely, pénteken: Játék bábokkal

Minden időpontra előzetes regisztráció és a részvételi díj befizetése szükséges!

Részvételi díj: 2.500 Ft/fő/alkalom, XIII. Kerületi Kártyával 1.500 Ft/fő/alkalom

A délelőtti foglalkozásokra a maximális létszám 15, a minimális 5 fő. A foglalkozásokat csak abban az esetben tartják meg, ha egy időpontra minimum 5 gyermek regisztrál.

Nyári (Szín)Játék - Napközis Színjátszó Tábor

A táborba várják 11 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését, akik érdeklődnek a színház, a színjátszás iránt. Tapasztalt vagy tapasztalattal nem rendelkező fiatalokat is szívesen várnak. A foglalkozások reggel 9 és délután 4 óra között vannak, ebédet biztosítanak. A foglalkozások előtt és után egy órával gondoskodnak a gyermekek felügyeletéről. Mozgás- és beszédgyakorlatok, improvizáció, játékos tapasztalatszerzés a színjátszásról, bemutató az 5. nap délutánján.

A tábor vezetője: Jancsó Sarolta színművész, rendező, a Szerpentin Gyermekszínház vezetője

A tábor időtartama: augusztus 15-19., augusztus 22-26., 8:00-17:00

Bővebb információ: Jancsó Sarolta (tel: 0620-962-2792, e-mail: jancsosari@gmail.com)

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő/hét