Mátyás

Bóbita címmel gyerekprogram-magazint indított a Fidelio Média

2011.11.10. 16:07

Programkereső

A kulturális programmagazin-piac meghatározó szereplőjének új kiadványa elsősorban a gyerekes családoknak segít ajánlataival a szabadidő hasznosabb eltöltésében, egyúttal az ennek a célcsoportnak hirdetni kívánóknak nyújt hatékony elérési lehetőséget.

A Fidelio Média ingyenesen elérhető gyerekprogram-magazinja, a Bóbita havonta 32-48 oldalon, 30 000 példányban jelenik meg. Az újság budapesti és Pest megyei gyerekek szüleinek, nagyszüleinek, pedagógusainak és azon érdeklődőnek szól, akik gyerekeknek keresnek színházi, táncos és zenés programokat. Az egyszerű bontáson túl az ezen eseményekhez kapcsolódó ajánlók és interjúk, hírek, érdekességek, Mesesarok rovat, valamint művészeti pályázatok leírásai is megtalálhatók az újságban. A Bóbita közel 300 ponton - alapfokú nevelési-oktatási intézményekben, művelődési házakban, kulturális központokban és rendszeres vagy időszakos gyerektematikával is bíró fesztiválokon, eseményeken ingyenesen kerül terjesztésre, de postai úton is megrendelhető/előfizethető lesz.

Bóbita logo
Bóbita logo

Az önálló gyerekmagazin üzleti szempontból szervesen illeszkedik a Fidelio Média portfóliójába (Fidelio.hu, Fidelio magazin, Fidelio különszámok, Müpa Magazin, Fidelio Klasszik rádiós magazinműsor), bár elindítását a gyerekek szüleit, pedagógusait megszólító tartalom igénye alapozta meg, amely kinőtte az anyamagazin kereteit. A Bóbita önálló kiadványként, optimalizált terjesztési hálózatával a Fidelio magazinnál megszokott magas színvonalú tartalmi elemek és az egyedi külső megjelenés segítségével kiemelkedően hatékony elérést biztosít partnerei számára.

A Bóbita főszerkesztője Gurubi Ágnes. A gyerekprogram-magazin lapmenedzsere, Szabados Emese hosszú évek óta az ingyenes programmagazinok fejlesztési és értékesítési szakembere.

A Fidelio Média 2011-ben havi programmagazinjai mellett már több mint 30 különszámot jelentetett meg, és ezzel közel került a piacvezető pozícióhoz. Prémium kulturális információszolgáltatóként, egyedülálló médiaportfólióval komplex kommunikációs és tartalomszolgáltatásokat nyújt üzleti partnerei számára.