Ágnes

Játsszunk színházat!

2012.03.16. 09:02

Programkereső

A Gipszkorszak Alkotó Játszóházban szerdánként a Morzsa Színpad tart drámajáték-foglalkozást. Játsszon és legyen a Fidelio vendége egy családi festegetésre a Gipszkorszaknál!

Énekelni, verselni, mondókázni, táncolni minden gyerek szeret, ám ha ez a tevékenység  két olyan elhivatott és gyerekszerető színésznő irányítása mellett történik, mint amilyen Takács-Kiss Zsuzsi és Haik Viki, akkor a játék mellett észrevétlenül fejlődik a gyerekek beszédkészsége, mozgáskultúrája és ritmusérzéke is. A 45 perces foglalkozások alatt számos szituációs gyakorlat segíti a gyerekeket érzelmeik megélésében és az egymással való kommunikációban.

Gipszkorszak Játszóház
Gipszkorszak Játszóház

A Morzsa Színpad a kertvárosi Holdvilág Kamaraszínház után most a belvárosban, a Gipszkorszak Alkotó Játszóház különtermében is várja a drámajáték iránt érdeklődő 4-10 éves gyermekeket. A két művésznő gitárral megzenésített versekkel, népdalokkal, ritmusos mondókákkal, mozgással összekötött énekléssel színesíti a foglalkozásokat, sőt év végén a szülők is betekintést nyerhetnek módszerükbe és saját szemükkel is meggyőződhetnek arról, milyen érzés "Morzsásnak" lenni.

Ha helyesen válaszol alábbi kérdésünkre, családjával (5 fő) belépőt nyerhet a Gipszorszak Alkotó Játszóházba, ahol kedvükre kifesthetik a gipszből készült szobrok bármelyikét.

Kérdésünk: Hol tart Morzsa Színpad drámajáték-foglalkozást Takács-Kiss Zsuzsi és Haik Viki?