Mátyás

Játékos iskolaválasztás

2012.03.23. 12:09

Programkereső

Oktatás, nevelés, képességfejlesztés és fejlődés tematikával kerül megrendezésre az Iskolára hangolva című tematikus nap a Felelős Szülők Iskolája szervezésében, amelyre az 5-7 éves gyerekek szüleit szeretnék felkészíteni az iskolaválasztásra, iskolakezdésre. Játsszon és legyen a Fidelio vendége a március 31-i családi délelőttön.

Iskolaválasztás, tehetséggondozás, de hogyan? Sok szülőben merül fel a kérdés, mikor közeleg az idő, hogy a gyerek iskolába menjen. Az IBS-en megrendezésre kerülő Mini-Suli-Buli keretében az érdeklődők pszichológus, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus és drámapedagógusok interaktív előadásán, emutatóján vehetnek részt.

Családi nap IBS
Családi nap IBS

Előadások a drámapedagógia szerepéről, a tudatos gyermeknevelésről és egy mindent átfogó útikalauz az iskolakezdéshez a szociológus és a gyógypedagógus hasznos tanácsaival fűszerezve. Egész délelőtt homeopátiás tanácsadás, wellness- és sminktanácsadás, valamint ismeretterjesztő programok várják a felnőtteket. A déli Traccs - okosságok kávézójában pedig sztármamák vallanak őszintén a hétköznapi családi életről. Vendégek Mérai Katalin, Fésűs Nelly, és a kétszeres olimpikon Nagy Tímea. Amíg a szülők "tanulnak" a gyerekek kipróbálhatják a játékbarlangot, trambulint, csúszdát, esetleg nézhetik a Da Vinci Learning mozit, de környezetvédelemmel kapcsolatos játékokban is részt vehetnek.   

Kérdésünk: Milyen gyerekprogramok lesznek a helyszínen?

A helyesen válaszolók közül tízen partnerükkel belépőt nyernek a március 31-i Mini-Suli-Buli családi délelőttre. (gyerkeknek ingyenes a program)