Klaudia

Caillou új kalandjai

2012.05.07. 09:53

Programkereső

Caillou legújabb kalandjait ismerhetik meg a gyerekek a sorozat most megjelent két újabb kötetében. Játsszon a Fidelioval és gazdagítsa könyvtárát egy újabb Caillou könyvvel!

A tévéből már ismert kisfiú, Caillou egy világszerte rendkívül népszerű könyvsorozat főszereplője. Az alkotók célja minden könyv esetében, hogy a kisgyerek önálló személyisége fejlődjön, miközben arról tanul, hogy hogyan élhet harmóniában az őt körülvevő világgal.

Caillou
Caillou

A Caillou sorozat népszerűségének egyik oka, hogy Caillou egy okos kisgyerek, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni vele, közel érzik magukhoz, és ennek révén magukat látják minden Caillou történetben. A most megjelent Ki telefonál? és Minden csepp számít kötetekből kiderül, mit tesz Caillou, mikor anyukája nem ér rá, mert a telefon megállás nélkül csörög és az is, hogy, a kisfiú takarékoskodni akar a vízzel, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá: rászól apukájára, hogy ne mosogasson. Aztán úgy dönt, hogy többé nem fürdik, de anyukája ezt nem engedi. Szórakoztató és egyben tanulságos témák kerülnek elő a két új kötetben.

Kérdésünk: A Tessloff Babilon Kiadó melyik könyvcsoportja szól a legkisebbeknek?

A május 17-ig helyesen válaszolók közül négyen boldog tulajdnosai lehetnek valamelyik új Caillou kötetnek.