József, Bánk

Bóbita Vasárnapraforgó a Szentendrei-szigeten

2012.06.14. 15:58

Programkereső

A szigetmonostori Rosinante Szálloda és Étterem kertje áprilisban nyitotta meg kapuit. Szeptember 30-ig minden vasárnap 11 és 18 óra között játszókert várja a családokat.

Amíg a gyerekek játszanak, a szülők gondtalanul élvezhetik a Rosinante vendégszeretetét, megkóstolhatják a termelői minipiac különlegességeit, sajtokat, kenyeret, lekvárokat.

Vasárnapraforgó, Rosinante
Vasárnapraforgó, Rosinante

Bringát is kölcsönözhetnek, hogy felfedezzék a szigetet, nyáron kerti medencében és a szaunában is frissülhetnek. A közeli biofarm és lovarda is várja a Vasárnapraforgó vendégeit. A legkisebbekre is gondoltak: babaágy, szoptatószoba, ajándék pelenkaszett és egészséges házi bébiétel várja a kicsiket. Június 24-én a zene lesz a főszereplő, fellép a Dunakanyar Gitáregyüttes A Bóbita Vasárnapraforgó programsorozat keretén belül délelőtt zeneovi foglalkozás várja a látogatókat és játékos ismerkedés a hangszerek csodálatos világával. Délután meglepetés koncerttel készülnek gyerekek nem csak gyerekeknek. A belépés az étteremben ebédelő vendégek számára ingyenes.

Kérdésünk: Milyen koncert várja a kicsiket és nagyokat június 24-én a Rosinante kertjében?

A június 22. délig beérkezett helyesen válaszolók közül egy családot (2 felnőtt és 2 gyerek) vendégül látunk egy grill ebédre a Rosinante kertjében.