Konrád

Kukucskálj a kalandokba!

2012.07.09. 16:05

Programkereső

Játsszon a Fidelioval és a Tessloff Babilon Kiadó felajánlásából gazdagítsa könyvtárát egy kukucskáló mesekönyvvel!

A kukucskáló mesekönyvek kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy gyermekünk ne csupán átélje a meséket, hanem saját maga fedezze fel a kukucskáló lapokon keresztül a történethez kapcsolódó számos, meglepő részletet. A Tessloff Babilon Kiadó új kukucskálókönyvének segítségével szárnyalhat a gyerekek fantáziája, átélhetik a dinó falu bátor kis lakóinak nyomozását. A könyv 3 éves kortól ajánlott.

Tessloff kukucskáló könyv
Tessloff kukucskáló könyv

A dinó-barlang titkában a dinó-rajongókat hívjuk kalandra! A könyv segítségével a gyerekek átélhetnek egy játékos, sokszínű nyomozást Topival és Csepivel, a két dinóval. A kis barátok a falu rejtélyes dinója, Tirex után erednek, akiről kiderül, miért rejtőzik el olyan gyakran eldugott barlangja mélyén. Megtudhatjuk azt is, mit csinál Tirex, míg senki sem látja! Szórakoztató olvasmány, kalandokkal teli mese és vidám játék!

A Koponya-sziget titka izgalmas kalandokat rejt! A titokzatos palackposta kihalászása után megkezdődik a kincskeresés. De vajon ki találja meg a zsákmányt? A kis kalózok között akad, aki bátor, akad, aki leleményes és akad, aki csellel és csalással próbál a kincs közelébe férkőzni. Micsoda kaland!

Kik a főszereplői A dinó-barlang titkának?

A július 16-ig helyesen válaszolók közül négyen boldog tulajdnosai lehetnek egy-egy kukucskáló mesekönyvnek.