Béla

A világ összes kincse

2012.10.01. 11:02

Programkereső

A jazz-improvizáció alapú mesejáték, Sárik Péter Trió közreműködésével, a Csimota Könyvkiadó októberi újdonsága. Játsszon a Fidelioval és legyen gazdagabb az A világ összes kincse című könyvvel!
A világ összes kincse
A világ összes kincse

Nyughatatlan Micó, a család legkisebb lánygyereke igazi mesei környezetben él, az Üveghegy legtetején. Imádott apja után sóvárog, akit régóta nem látott, mert a papa messzi országokat bejárva, hosszú vándorutakat tesz. Micó, nevéhez méltóan, nem bír nyugton várni, és kinyitja a ládát, amiről azt gondolja, hogy a vándorlások során gyűjtött kincseket rejti. A felnyitásakor támadt hirtelen zűrzavarban úgy tűnik, hogy elszöktek a kincsek, ezért keresésükre indul. A hűséges kísérővel, Rézcsőrűvel tett utazása során érti meg, hogy papájának mi is jelenti a világ összes kincsét.

Kérdés: A Csimota Könyvkiadó 2007-ben jelentette meg „A csodafa" című mesekönyvét, mely a gyerekeket a klasszikus zene világába vezette be. Ki a közreműködő zenekar a lemezen?

Az október 10. 12 óráig helyesen válaszolók közül öten A világ összes kincse című könyvével gazdagíthatják könyvtárukat.