Bernát, Felícia

Disney Live! Mickey's Magic Show

2012.11.13. 20:24

Programkereső

A Disney On Ice alkotóinak varázslatos produkciója európai turnája során jövő januárban Budapestre érkezik.

Az előadás során a Disney-mesék legnépszerűbb szereplői - Mickey egér, Donald kacsa, Goofy, Hamupipőke, Hófehérke, Jázmin hercegnő és még sokan mások - világhírű bűvészek közreműködésével egy egészen rendhagyó bűvész show-t mutatnak be. A Disney Live! Mickey's Magic Show-t, amely 2013 januárjában története során először Budapestre érkezik.

Disney Live! Mickey's Magic Show
Disney Live! Mickey's Magic Show

A sikert garantálja, hogy a lenyűgöző látványelemekért felelős trükkmester, Jim Steinmeyer korábban olyan világhírű bűvészekkel dolgozott együtt, mint David Copperfield vagy Siegfried & Roy. Többek között olyan lélegzetelállító trükkök szemtanúi lehetnek a nézők, mint a lebegés vagy a kettéfűrészelés. A gyerekek számos alkalommal az előadás részesévé válhatnak, akár a varázskalapból kelljen kihúzni valamilyen mesés tárgyat, akár a szabaduló-mutatványt ellenőrizni. A számtalan ismert figura mellett az est házigazdája nem más, mint Mickey egér, aki saját maga is varázspálcát ragad majd.

A mutatványok aláfestő zenéjeként a legnépszerűbb Disney-slágerek mellett olyan negyvenes-ötvenes évekbeli, nagysikerű musical részletek is elhangzanak, mint az Ének az esőben vagy a Kabaré. Így a meghökkentő bűvészmutatványokon túl a gyerekeket elvarázsolják a jól ismert Disney-karakterek és slágerek, míg a felnőttek számára felidéződnek az egykori kiváló művész, Bob Fosse koreográfiái és a múlt század közepének legsikeresebb musicaljei.

Ha 2012. november 26-én 12 óráig helyesen válaszol alábbi kérdésünkre, másodmagával részt vehet a Disney Live! Mickey's Magic Show egyik előadásán.

Kérdésünk: Melyik  az a hercegnő, aki a Szépség és a Szörnyeteg mesében szerepel, és akit a Disney LIVE! Mickey's Magic showban is láthatsz?

Előadások:

2013. január 23-27. - Budapest Kongresszusi Központ