Aladár, Álmos

Megjelent a Bóbita magazin februári száma

2013.01.29. 17:55

Programkereső

Lapozzon bele online vagy keresse a lelőhelyeken!

A 2011. novembere óta megjelenő kiadvány elsősorban a gyerekes családoknak segít ajánlataival a szabadidő hasznosabb eltöltésében. A februári szám tartalmából:

- Jeles napok a Bajor Gizi Színészmúzeumban
- Farsangoló az Eötvös10-ben
- Veres András: "Nekem is újdonság az a nyelv, amivel kísérletezünk" - interjú a Budapest Bábszínház Fehérlófia című bemutatója kapcsán
- Bóbita Matiné: Csizmás Kandúr - színházajánló
- Minden, ami billentyűs, Palya Bea Altatok - koncertajánló
- Lázár Ervin Napok, Csiribiri farsangi délután - ajánló
- A Csomótündér, A Holdkirály palotája, Csillagszedő Márió - vidéki színházi bemutatók
- Egy vagány vámpír újabb naplója - Mesesarok
- Részletes februári programok

A Fidelio Média ingyenesen elérhető gyerekprogram-magazinja, a Bóbita havonta 32-48 oldalon, 30 000 példányban jelenik meg. Az újság budapesti és Pest megyei gyerekek szüleinek, nagyszüleinek, pedagógusainak és azon érdeklődőnek szól, akik gyerekeknek keresnek színházi, táncos és zenés programokat. Az egyszerű bontáson túl az ezen eseményekhez kapcsolódó ajánlók és interjúk, hírek, érdekességek, Mesesarok rovat, valamint művészeti pályázatok leírásai is megtalálhatók az újságban. A Bóbita közel 300 ponton - alapfokú nevelési-oktatási intézményekben, művelődési házakban, kulturális központokban és rendszeres vagy időszakos gyerektematikával is bíró fesztiválokon, eseményeken - ingyenesen kerül terjesztésre, de postai úton is megrendelhető illetve előfizethető.