Fülöp, Evelin

Sok lúd zsarnokot győz - rapid játék

2013.02.22. 13:02

Programkereső

Legyen ott Ön is partnerével a Concert Budapest gyerekeknek szóló Dzsopatán és Gásztonfild sorozatának újabb eseményén február 24-én!
Dzsopatán és Gásztonfild - Concert Budapest
Dzsopatán és Gásztonfild - Concert Budapest

A Concerto Budapest és Lakatos György közös ifjúsági-családi sorozatának, a Dzsopatán és Gásztonfild idei harmadik előadásán a szervezők zenét, játékot, színházat ígérnek kicsiknek, nagyoknak, mindenkinek. A jól ismert mese, Lúdas Matyi kalandos történetének feldolgozása során a hangulatról ezt üzenik az érdeklődöknek: "Tulajdonképpen az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat. Gyermekek, szülők, nagyszülők, Tanár Úr is, én is. Csodálatos zenéket hallgatunk, játszunk, mesélünk, rejtvényt fejtünk, olykor egymás szemébe nézünk, sokat nevetünk és lehet, hogy néha sírunk. Csillagok leszünk és szurkot öntünk, pecázunk és libát hajtunk, valakit jól elfenekelünk, de a cipőkenőcsöt meg nem esszük..."

A kérdés: Hogy hívták az uraságot a Lúdas Matyi című műben?

A február 23-án 15 óráig helyesen válaszolók közül tizen partnerükkel közösen vehetnek részt az eseményen a Magyar Nemzeti Múzeumban február 24-én vasárnap 11 órakor.