Konrád

Kelj útra Croodékkal!

2013.03.11. 13:08

Programkereső

A március 21-én bemutatásra kerülő Croodék című animációs családi mozi, a Madagaszkár alkotóinak új filmje varázslatos utazásra hívja a kicsiket és nagyokat egyaránt.
Croodék
Croodék

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya - és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot. A Shrek és a Madagaszkár alkotói ismét zseniális figurákkal, különleges környezettel és nagyon sok poénnal rukkolnak elő: ez az animációs vígjáték minden korosztálynak egyaránt a kedvence lesz.

Kérdés: A Croodék rendezője, Chris Sanders előző animációs filmjének hőse sem volt hétköznapi lény. Mi lehetett ez a film?

A március 17-én 12 óráig helyesen válaszolók közül öten boldog tulajdonosai lehetnek egy a filmhez kapcsolódó figurás gumilabdának, szívószálnak és kulcstartónak.