Konrád

Húsvéti nyuszi a KEDDshopból

2013.03.18. 20:16

Programkereső

Látogasson el a KEDDshopba és húsvét alkalmából legyen az Öné egy Bogyó és Babóca plüssnyuszi!

Ez egy olyan varázslatos hely, ahol nemcsak Bogyó és Babóca mesekönyvekkel, hanem plüssbabákkal, gyerekruhákkal, társasjátékokkal, poszterekkel, DVD-kel, hangoskönyvekkel, matricákkal, lufikkal is várjuk a gyerkőcöket és szüleiket. Kínálatunkban megtalálhattok kortárs és klasszikus mesekönyveket, és kedvenc mesehőseinkhez kapcsolódó játékokat, DVD-ket. A KEDDshopban vár rád Mazsola és Tádé, Kisvakond, Frakk, a macskák réme, Babar és sok-sok más kedvelt mesefigura is. Szombatonként változatos programokkal várjuk a családokat, délelőtt meseolvasással, később pedig különböző kézműves programokkal. Ha nem hiszitek, járjatok utána, s gyertek el a KEDDshop mesés világába!

Bogyó és Babóca
Bogyó és Babóca

Bartos Erika népszerű könyvei alapján készült a KEDD Animációs Stúdióban 2010-ben az azóta is hatalmas népszerűségnek örvendő Bogyó és Babóca sorozat első 13 epizódja. Ezt 2011-ben újabb 13 mese követte a kicsik nagy örömére. A rajzfilmsorozat főszereplői Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány, akik elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világot. A kedves, rövid történetek a legkisebbek számára érthetően közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete.

KEDDshop logó
KEDDshop logó

A KEDD Animációs Stúdió jóvoltából az egész sorozat elérhető Youtube csatornánkon, így bármikor újra átélhetitek Bogyó és Babóca kalandjait!

A március 25-én 12 óráig helyesen válaszolók közül tízen boldog tulajdonosai lehetnek egy Bartos Erika Mese az elveszett nyusziről című könyvében szereplő plüssnyuszinak.

Kérdés: Melyik együttes zenéje kíséri el Bogyót és Babócát kalandjai során?