Ervin

Bóbita Matiné: A kis Mukk

2013.05.07. 16:53

Programkereső

A klasszikus mese zenés-bábos szőnyegvarázsként elevenedik meg a Budapest Bábszínház nagyszínpadán. Legyen ott a Bóbita magazin vendégeként a május 12-i előadáson!

Mit tehet az ember, ha apró termete és furcsa ruhái miatt mindenki kineveti, megalázza vagy semmibe veszi? Mit tehet az ember, ha nincsen se háza, se mezeje, se egyéb más jószága? Mit tehet az ember, ha minden sarkon sivatagi szörnyek, vérszomjas oroszlánok és varázserejű vénasszonyok leselkednek utána?

A kis Mukk
A kis Mukk

Használja, amije van: tiszta szívét, humorát, találékonyságát. Hátha így majd rangot kap, barátokat szerez, szerelemre lel végül. Meglehet, minden generációnak, megvan a maga „Mukk-élménye": kinek az ötvenes évek - a kor lehetőségeihez képest - monumentális NDK-beli filmje; kinek a hetvenes évek sztárszereposztással készült magyar hangjátéka; kinek a nyolcvanas évek diafilmváltozata. A legkisebbeknek - 5 éves kortól ajánlva - a Budapest Bábszínház évadzáró bemutatója lehet ez a maradandó élmény.

Kérdésünk: Ki írta meg A kis Mukk történetét?

A helyesen válaszolók közül hárman tekinthetik meg a Bóbita magazin vendégeként partnerükkel a május 12-én 10:30-kor kezdődő előadást.