Gábor, Karina, Ders

Milyen lesz az év végi bizonyítványod?

2013.05.20. 18:29

Programkereső

Hogy ne csak a jegyeid görbüljenek, de a szád is mosolyra álljon, tölts egy napot a Budapesti Vidámparkban!

Tudtad, hogy már 175 éve a Városligetbe járnak a jó tanulók bizonyítványosztás után? Valószínűleg már nagymamád is ült a Panorámakeréken, és nagyapa is koccintott dodzsemmel az ötös matekjegy örömére. Mindenki tudja, hogy a jó jegyekért vidámságbérlet jár? Lehet, hogy az alábbi matekpélda megoldásával Anyut is sikerül meggyőznöd.

Vidámpark
Vidámpark

Egy diákjegy a Vidámparkba 4.000 Ft. Egy éves bérlet (140cm felett) 14.700 Ft. Ti legalább négyszer elmentek egy évben. Sokat nyafogsz érte, de látod, hogy titokban a szüleid is nagyon élvezik. A Vidámpark idén szeptemberben végleg bezár. Szeretnéd kihasználni, hogy utoljára, meg még egyszer, még egyszer, még sokszor felülj a Hullámvasútra. Jó lett a bizonyítványod és szépen mosolyogsz. Szerinted megéri éves Vidámságbérletet venni? Váltsatok bérletet és Vidámparkoljatok akár minden nap!

Vidámpark
Vidámpark

De ha a nappali pörgésből nem elég, akkor szállj fel, ha leszállt az éj! Májusban minden szombaton, majd júniustól augusztusig péntek és szombat esténként is rendíthetetlenül dübörög az izgalmas Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozat, amely kedvező áron nyújt önfeledt szórakozást - ha leszállt az éj. Különleges élmény, idén utoljára. Aki pedig rendelkezik Facebook profillal, azok számára egy új alkalmazással is szolgálnak, a Vidámságkerékkel. Ha Te is a Vidámpark rajongói közé tartozol, akár minden nap pörgethetsz: garantált nyeremények várnak Rád, sőt a résztvevők között hetente értékes nyereményeket sorsolnak ki, a legszerencsésebbek pedig akár egész évben ingyen hullámvasutazhatnak.

Kérdés: Mennyire kell nagynak lenni, hogy felülhess a Hullámvasútra?

A kérdésre május 30-án délig helyesen válaszolók közül hárman partnerükkel közösen látogathatnak el a Vidámparkba.