Konrád

A Vidámparkban mindig történik valami!

2013.06.19. 07:47

Programkereső

Kitört a nyár és vele együtt a várva várt szünidő is. A jó idő és az édes semmittevés beköszöntével sokasodnak a nyári programok. Látogasson el a Vidámparkba!

Bár utolsó évadát kezdte a 175 éves Budapesti Vidámpark, dübörög az idei szezon: júniustól péntek és szombat esténként is fényárban úszó játékokkal vár a Vidámparki Éjszakák, mely kedvező áron nyújt önfeledt szórakozást a formabontó kikapcsolódás híveinek.

De persze nem csak éjszaka, egész nap igazi családi vakációt nyújt a Park. Utoljára még véletlenül sem szabad kihagyni Európa leghosszabb favázas Hullámvasútját, de a százéves Körhintán is érdemes egyet nosztalgiázni. A matuzsálemek mellett persze temérdek hajmeresztő élmény vár: a szabadesés híveinek ott a Torony, a bevállalósaknak a Break Dance vagy a Park legfélelmetesebb legújabb játéka a hátborzongató Horrorlabirintus.

Hullámvasút - Vidámpark
Hullámvasút - Vidámpark

Ha aprónéppel jöttök, akkor irány a Dzsungel Mesepark, de Kukomotivolhattok is egyet, még mielőtt végleg le nem ragadtok az Ugrálóvárban vagy a kicsik kedvencén, a Felfújható csúszdán.

Csillogó szemekkel, izgatottan dobogó lábakkal nehéz sorban állni, ezért is érdemes a belépőket jó előre online megvásárolni, a jegymester.hu oldalon.

Itt az ideje tehát, hogy felkerekedjetek és egy utolsó szédítő élmény kedvéért ellátogassatok a Budapesti Vidámparkba. Aki még soha nem járt a Parkban, a világért se hagyja ki vagy hozza el a nagyit nosztalgiázni, ha pedig járt már nálunk, akkor azért keresse fel még egyszer - utoljára.

Kérdés: Tudod, hogy mikor épült az Európában egyedülálló favázas, ma már műemlékké nyilvánított Hullámvasút?

A június 26-án délig helyesen válaszolók közül egy valaki négy fős családi belépővel látogathat el a Vidámparkba.