Béla

Szürke hétköznapok? Varázsold kékké!

2013.07.08. 10:35

Programkereső

2012-ben a törpikék hupikékbe borították a világ mozijait: a népszerű képregény- és rajzfilmhősök a vásznon is elsöprő sikert arattak. Légy te is törptulajdonos vagy legyél ott a 3D-s premiervetítésen!

Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper varázsfőzet receptje nem hat nélkülük. Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével műtörpöket teremt: Haxi és Vexi már majdnem olyan, mint az igazi törpök, csak éppen sok rosszaság bujkál bennük, és nem félnek használni.

Hupikék Törpikék 2.
Hupikék Törpikék 2.

Amikor pedig úgy tűnik, hogy ők sem elegek Hókuszpók rettentő tervének végrehajtásához, újabb gonoszság következik. Elrabolják Törpillát és Párizsba hurcolják, ahol még egy sikertelen varázsló is sok rajongóra találhat. Törpapa, Ügyifogyi, Dulifuli és Törpojáca természetesen azonnal a szép törplány megmentésére indul: szerencsére legutóbbi kalandjuk óta van néhány barátjuk az emberek világában, akik még törpisztikus kalandokat is vállalnak, ha kis kék barátaiknak szükségük van rájuk.

Kérdés: Hogy hívják a gonosz varázslót, aki megkeseríti a törpök életét?

A kérdésre helyesen válaszolók közül tízen boldog tulajonosai lehetnek egy-egy Hupikék Törpikék figurának.

Bónusz játék! Ha készítesz egy képet a megnyert törppel, és visszaküldöd nekünk a  e-mail címre, azonnal kapsz két fő számára egy-egy belépőt a Hupikék Törpikék 2. című film budapesti premier előtti vetítésére.