József, Bánk

Bogyó és Babóca plüsst hordanak

2013.07.11. 16:25

Programkereső

Bartos Erika népszerű könyvei alapján készült a KEDD Animációs Stúdióban 2010-ben az azóta is hatalmas népszerűségnek örvendő Bogyó és Babóca sorozat első 13 epizódja. Ezt 2011-ben újabb 13 mese követte a kicsik nagy örömére. Legyen tiéd az egyik Bogyó és Babóca plüssfigura!

Bogyó és Babóca plüssfigurák
Bogyó és Babóca plüssfigurák

A rajzfilmsorozat főszereplői Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány, akik elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világot. A kedves rövid történetek a legkisebbek számára érthetően közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete.

A KEDD Animációs Stúdió jóvoltából az egész sorozat elérhető egy Youtube-csatornán, így bármikor újra átélhetitek Bogyó és Babóca kalandjait. A KEDD a játékos nyelvtanulás lehetőségét is kínálja a kicsiknek Bogyó és Babóca angol változatával, Berry and Dollyval, melynek epizódjai szintén megtalálhatóak a Bogyó és Babóca Youtube-csatornáján.

Az őszi, tavaszi időszakban szombatonként változatos programokkal várják a családokat, délelőtt meseolvasással, később pedig különböző kézműves programokkal. Nyáron animációs workshopokat rendeznek a legkisebbeknek, játékos módon vezetik be őket az animáció világába.

Kérdés: Ki a mesélője a Bogyó és Babóca című sorozatnak?

A július 17-én délig helyesen válaszolók közül egy valaki hazaviheti a legújabb Bogyó és Babóca plüssfigurák egyikét.