Zita, Mariann

Szeptember végéig nincs megállás

2013.09.05. 11:20

Programkereső

Szeptember 30-án fordul utoljára a Panorámakerék, aznap végleg bezár ugyanis a Vidámpark. Addig viszont teljes üzemben pörögnek a játékok, a nyeremények és a Vidámparki Éjszakák.

Már 175 éve része Budapest és az emberek életének a legendás Vidámpark, hiszen a több mint másfél évszázados történelme mellett mindenkinek van egy hozzá kapcsolódó saját története. Gyerekkorból felderengő emlékek a Körhintáról, vagy randevúk a nem is olyan régmúltból. Csüggedésre semmi ok, inkább használd ki az utolsó lehetőséget, hogy barátaiddal vagy a családdal belevessétek magatokat a Vidámpark izgalmaiba, mert a hónap végén végleg megállnak a játékok, nem lesz továbbmenet.

Budapesti Vidámpark éjszaka
Budapesti Vidámpark éjszaka

Szeptember 30-ig viszont teljes gőzzel pörög a vidámság az Európa-szerte egyedülálló Hullámvasúton, a T-Rexen és a Dodzsemen is. A vállalkozó szelleműek pedig nemcsak a pörgő-forgó játékokon bizonyíthatják bátorságukat, hanem a nemrégiben nyílt Horrorlabirintusban is, ahol félelmetes élmények várják az oda merészkedőket. Aki nem hiszi, járjon utána.

A szombat esti partihangulatban a Vidámparki Éjszakákon is garantáltan jól érzed magad a barátaiddal vagy életed párjával, mert a magasba emelkedő játékokon nemcsak az adrenalin-szinted szökik fel, de a kivilágított fővárost is láthatod. Ha bevállalod.

Ha már csak a pénztárcád áll a vidámság útjában, pörgesd meg a Facebook-on a Vidámságkereket, mert megnyerheted a belépődet, vagy egyet a számtalan garantált kedvezmény közül, amiket biztosan nem fogsz kihagyni. Ha a jegyvásárlás mellett döntesz, jó tudnod, hogy nem kell a pénztárnál sorba állnod, egyszerűbben is beszerezheted online.