Márk

Űr-Zűr a Thália színpadán

2013.12.05. 16:36

Programkereső

Élő hangeffektek, fizikai komédia, ének, tánc, interakció és nyelvtanítás 5 éves kortól 105 éves korig mindenkinek 55 percben!

A Bohócok a Láthatáron Csoport színészekből és bohócokból álló társulat, melynek célja, hogy előadásaival segítse a Magyarország legszegényebb vidékein élő, elsősorban roma közösségek kulturális, közösségi életének fejlődését, valamint a roma és nem roma közösségek együtt élésének színvonalát. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy eljussunk a szegénység és a társadalmi megkülönböztetés miatt (halmozottan) hátrányos helyzetben élő gyerekekhez, és hogy az egymás mellett élő, de egymást sokszor kölcsönösen elutasító társadalmi csoportok az előadás megtekintése és az azt követő foglalkozás után közelebb kerüljenek egymáshoz, oldódjon a köztük fennálló feszültség.

Űrzűr - Bohócok - Thália Színház
Űrzűr - Bohócok - Thália Színház

A december 7-i produkció ezúttal különleges Mikulás-meglepetést is tartogat: a látogatók a helyszínen profi fotós által készített fényképet kapnak ajándékba. Legyen ott Ön is és vigyen haza maradandó emléket az előadásról!