Béla

Mr. Peabody & Sherman kalandjai

2014.04.02. 17:40

Programkereső

Az oroszlánkirály társrendezője ismét egy játékos, kedves, izgalmas, de legfőképpen nagyon vidám animációs filmet készített.

Mr. Peabody a világ legokosabb embere lehetne - ha nem volna kutya. Így viszont ő a világ egyetlen olyan négylábúja, aki egyesíti magában Einstein eszét, Sherlock Holmes logikáját, Oscar Wilde szellemességét és James Bond bátorságát. A különleges eb egyszerű gazdája és kiváló barátja, Sherman, átlagos srác: de a kalandjai, hála a kutyájának, különlegesek.

Mr. Peabody & Sherman kalandjai
Mr. Peabody & Sherman kalandjai

Mr. Peabody időutazó csodagépet épít, ám a Voltkompot Sherman engedély nélkül használja, és ettől összezavarodik a történelem, összekuszálódik az idő, és kutyanehéz feladat, hogy minden a helyére kerüljön. A kiváló páros szerencsére szereti a kutyanehéz feladatokat - főleg, ha közben nagyokat lehet nevetni.

Kérdésünk: A Mr. Peabody és Sherman kalandjai rendezője nemcsak Az oroszlánkirály készítését irányította, de azt a félig animációs filmet is, melyben egy New York-i család egy egeret fogadott örökbe. Mi volt a film címe?

A helyesen válaszolók közül valaki boldog tulajdonosa lehet a rajzfilm hőseivel díszített uzsonnás doboznak és activity szettnek.