Béla

Táborozz a Tropicariumban!

2014.06.06. 10:03

Programkereső

Egozikus állatok, izgalmas kísérletek, kézműveskedés, mozi és játszóház várja a gyerekeket a Tropi-Zoo táborban.

Az öt napos napközis tábor idején a gyerekek beleshetnek a Tropicarium kulisszái mögé, betekintést nyerhetnek mind a halas-, mind a hüllős állatgondozók napi munkájába, az egzotikus állatok szokásaiba, életébe, és megismerkedhetnek a fizika csodáival, kísérleteivel a Csodák Palotájában. A Nagytétényi Kastélyban a táborozók kézműveskedhetnek, míg a Szoborpark híres alkotásait játékosan fedezhetik fel. Emellett  mozizás, játszóház és sok egyéb, játékos program színesíti a vakáció napjait. 

Tropi-zoo tábor
Tropi-zoo tábor

A nyári szünet minden hetében fiatal, - a gyerekek nyelvén jól értő - pedagógusokkal és állatgondozókkal naponta 7:30-17.00 óra között zajlanak a napi foglalkozások a 6-12 éves korú gyermeknek. Az ár tartalmazza  a belépőjegyeket, napi 3 étkezést, játékos fotók készítését és elküldését a családnak, a kézműves alapanyagokat,  a hét végén megkapott Tropicariumos ajándékcsomagot, és egy Bringóhintó vagy Elevenparkos vagy Dinoszauruszok élete című kiállításra belépőt.

A tábori program legalább 15 gyerek/hét jelentkezése esetén indul. A tábor díja SZÉP kártyával is fizethető, a szabadidős keretből.

Bővebb információ: a Tropicarium honlapján, az info@tropicarium.hu címen vagy a 424-3050-es telefonszámon kérhető.