Benedek

Rajzold le kedvenc mesefigurádat!

2014.10.29. 10:53

Programkereső

A Bóbitanet.hu rajzpályázata 3-12 éves gyerekek részére.

A november 21-23. között megrendezendő Bóbita Családi Filmfesztivál kapcsán arra kérjük a gyerekeket, rajzolják le nekünk a fesztivál filmjeiben szereplő mesefigurák közül azt, amelyik a legkedvesebb a számukra - legyen az például Csingiling, Turbó, Khumba, Mr. Peabody vagy éppen Maja, a méhecske!

Bóbitanet
Bóbitanet

A filmek listáját a Bóbita Családi Filmfesztivál honlapján találjátok: www.bobitafilmfesztival.hu! A pályázatot két korcsoportban (3-6 és 7-12 év) hirdetjük meg, korcsoportonként az első három helyezett értékes nyereménycsomagot és a fesztivál második vagy harmadik napjára családi mozibelépőt kap az általa kiválasztott filmre.

Az A/4-es méretű rajzokat 2014. november 18-ig postai úton várjuk szerkesztőségünk címére (1066 Budapest, Nyugati tér 1.), a borítékra írjátok rá: "Rajzpályázat"! A rajz hátlapjára pedig kérjük, írjátok rá neveteket, életkorotokat, elérhetőségeiteket, valamint a mesefigura nevét!

A rajzokat elektronikus úton is küldhetitek a jatek@bobitanet.hu e-mailcímre. Ez esetben az e-mailben adjátok meg a fenti adatokat! Az e-mail tárgya "Rajzpályázat", a kép mérete pedig max. 2 MB legyen!

A nyerteseket november 19-én, e-mailben értesítjük. Az eredeti műveket nem áll módunkban visszaadni.

A legszebb rajzokat november 22. és 23. között kiállítjuk a Bóbita Családi Filmfesztiválon, illetve a Bóbita magazin decemberi számában is láthatóak lesznek. A beérkezett alkotásokat honlapunkon is megtaláljátok majd!

Elindult Magyarország egyik legszínesebb online családi programmagazinja, a Bóbitanet.hu, ahol megtalálhatod az országszerte legjobb családi és gyerekprogramokat, továbbá érdekes cikkeket olvashatsz, tippeket és tanácsokat kaphatsz és szakértőinktől is kérdezhetsz. Bóbitanet - Családi élmény!