gyerek

Camera obscurától a partifotóig

2010.06.15. 14:28
Ajánlom
12-18 éveseknek szerveznek fotóművészeti nyári tábort Székesfehérváron.

A résztvevők kis csoportokra, egyénekre szabott feladatok végeznek, a kurzusvezető fotóművészektő kaphatnak tanácsot, valamint műveket elemeznek, és kirándulások székesfehérvári múzeumokba, intézményekbe, műtermekbe, eseményekre, terekre. A hét zárásaképp június 26-án kiállítás nyílik a táborozók munkáiból a Képtárban.

A tábor ideje: 2010. június 21-25., 9:00-16:30

A tábor helye: Városi Képtár - Deák Gyűjtemény, Székesfehérvár, Oskola u. 10.

Foglalkozásvezetők: Mosberger Róbert, Kiss László, Simonyi Balázs fotóművészek; csoportvezetők: Szirmai Nóra múzeumpedagógus, Tunyogi Gábor művelődésszervező

Részvételi díj: 13.500 Ft, ami tartalmazza az oktatás díját 5 napra, egyéni foglalkozással, konzultációs lehetőséggel, napi háromszori étkezést, és a kiállításra kerülő fotók nagyítási, nyomtatási költségét is. A résztvevők általuk hozott gépekkel dolgoznak.

Jelentkezési határidő: június 17. (A szervezők kérik, hogy a jelenkezők néhány fotót is mellékeljenek, valamint néhány sorban írják le, miért érdekli őket a fotózás, miben várnak tanácsot a kurzuson.)

Jelentkezés: [email protected]

Információ: 06 22 329 431 - Tunyogi Gábor

Programkereső

Legolvasottabb

Vizuál

Otthon egy távoli földrészen – A Néprajzi Múzeum Claudia Andujar-kiállításáról

Indiánok. Lelkek. Túlélők. Claudia Andujar fotókiállítása címmel nyílt meg szeptember közepén a Néprajzi Múzeum új időszaki tárlata, amelyen az apai ágon magyar származású fotóművész képei láthatók. A kiállítás két kurátorával, Gellér Judittal és Szabó Magdolnával beszélgettünk.
Vizuál

Elhunyt Varga Veronika színésznő

A francia-magyar művészt gyors lefolyású, súlyos betegség után érte a halál Párizsban. Varga Veronika ötvennégy éves volt, szülei, férje és két lánya gyászolja.
Plusz

Orvosi Nobel-díjat kapott Karikó Katalin

A világ legrangosabb tudományos elismerését Drew Weissman amerikai kutatóval vehetik majd át az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztéséért.
Jazz/World

A jazz kiválóságai érkeznek a Magyar Zene Házába

Október 8-án a tizenötödik alkalommal szervezik meg a Magyar Jazz Napját, délutántól izgalmas koncertsorozat várja az érdeklődőket a Magyar Zene Házában.
Vizuál

„Ebben a helyzetben mindenki veszít” – interjú Reisz Gáborral

„Jó lenne, ha megtanulnánk beszélgetni, és belátnánk végre, hogy valójában nem figyelünk a másikra” – fogalmazott lapunknak Reisz Gábor, akivel legújabb, Magyarázat mindenre című filmjéről beszélgettünk.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.