gyerek

Milyen lesz az év végi bizonyítványod?

2013.05.20. 18:29
Ajánlom
Hogy ne csak a jegyeid görbüljenek, de a szád is mosolyra álljon, tölts egy napot a Budapesti Vidámparkban!

Tudtad, hogy már 175 éve a Városligetbe járnak a jó tanulók bizonyítványosztás után? Valószínűleg már nagymamád is ült a Panorámakeréken, és nagyapa is koccintott dodzsemmel az ötös matekjegy örömére. Mindenki tudja, hogy a jó jegyekért vidámságbérlet jár? Lehet, hogy az alábbi matekpélda megoldásával Anyut is sikerül meggyőznöd.

Egy diákjegy a Vidámparkba 4.000 Ft. Egy éves bérlet (140cm felett) 14.700 Ft. Ti legalább négyszer elmentek egy évben. Sokat nyafogsz érte, de látod, hogy titokban a szüleid is nagyon élvezik. A Vidámpark idén szeptemberben végleg bezár. Szeretnéd kihasználni, hogy utoljára, meg még egyszer, még egyszer, még sokszor felülj a Hullámvasútra. Jó lett a bizonyítványod és szépen mosolyogsz. Szerinted megéri éves Vidámságbérletet venni? Váltsatok bérletet és Vidámparkoljatok akár minden nap!

De ha a nappali pörgésből nem elég, akkor szállj fel, ha leszállt az éj! Májusban minden szombaton, majd júniustól augusztusig péntek és szombat esténként is rendíthetetlenül dübörög az izgalmas Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozat, amely kedvező áron nyújt önfeledt szórakozást - ha leszállt az éj. Különleges élmény, idén utoljára. Aki pedig rendelkezik Facebook profillal, azok számára egy új alkalmazással is szolgálnak, a Vidámságkerékkel. Ha Te is a Vidámpark rajongói közé tartozol, akár minden nap pörgethetsz: garantált nyeremények várnak Rád, sőt a résztvevők között hetente értékes nyereményeket sorsolnak ki, a legszerencsésebbek pedig akár egész évben ingyen hullámvasutazhatnak.

Kérdés: Mennyire kell nagynak lenni, hogy felülhess a Hullámvasútra?

A kérdésre május 30-án délig helyesen válaszolók közül hárman partnerükkel közösen látogathatnak el a Vidámparkba.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Székely Krisztát, Kováts Adélt és a kolozsvári társulatot is díjazta a POSZT

A XVIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó szakmai, színész- és közönségzsűrije idén is döntött a fesztivál díjairól. A Kolozsvári Állami Magyar Színházé a legjobb előadásnak járó elismerés, a Fidelio támogatásával átadott legjobb 30 év alatti színésznőnek járó díjat Szakács Hajnalka vehette át. Íme a díjazottak listája!
Zenés színház

DaCapo: lehet kétszer is érdekes ugyanaz a produkció?

Ismerik azt a keserédes érzést, amikor felvirrad egy várva várt esemény utolsó napja? Ezzel ébredtünk ma Miskolcon immár túl operabáron, régi keresztény hagyományokat idéző felvonuláson, és a RockGiovanni második előadásán is.
Zenés színház

10 érdekesség a ma 75 éves Marton Éváról

Június 18-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Marton Éva Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Szent István-rend birtokosa, a Corvin-lánc kitüntetettje, a nemzet művésze.
Vizuál

Frida Kahlo személyes tárgyai a Victoria és Albert Múzeumban

A Frida Kahlo: Making Her Self Up (Hogyan építette fel magát Frida Kahlo) című kiállítás több mint 200 tárgyat mutat be a művész mexikóvárosi szülőházából, a Kék Házból, ahol 1954-ben, 47 éves korában meghalt. Festményei július elején Budapestre érkeznek.
Zenés színház

Spontán, közös énekléssel zárult a miskolci operafesztivál

Dupla gálakoncerttel, utcabállal, remek hangulatban ért véget tegnap este a 18. Bartók Plusz. A friss Kossuth-díjas Sümegi Eszter még meg is énekeltette a Miskolci Nemzeti Színház közönségét.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.