gyerek

Nyári napközis tábor Angyalföldön

2011.05.19. 23:47
Ajánlom
Június 20. és augusztus 19. között 9-től 17 óráig tartalmas programokkal vár az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

Minden nap várja a résztvevőket valamilyen izgalmas program a kézművességtől a kertgondozásig, a színjátszástól a sorversenyekig, a főzéstől a tantárgyi korrepetálásig, a kutyasétáltatás-tanulástól az agyagozásig. Minden héten egy vagy két napon kirándulnak a gyerekek a kerület vagy Budapest valamelyik érdekes, izgalmas, más körülmények között nem elérhető helyére, helyszínére, sőt elruccanunk a fővároson kívülre is.

A részvétel díja naponta 1 db százforintos érme, a kirándulások útiköltségét diákbérletből vagy 2-4 jegyből kigazdálkodható. Tízórairól és uzsonnáról a szülőknek kell gondoskodni.

Korhatár: 10-14 év

Jelentkezés: a tanév végéig a már az iskolában hozzáférhető jelentkezési lapon lehet, a Vakáció-akció elindulása után pedig a helyszínen.

Feltétel, hogy a gyermek XIII. kerületi iskola tanulója legyen, és szülei írásban hozzájáruljanak a programban való részvételhez.

A kirándulások úti céljai: Szépművészeti Múzeum, Vajdahunyadvár, Ferihegy és a Repülőmúzeum, Vasúttörténeti Park, Planetárium, Állatkert, Magyar Televízió, Fót, filmstúdió, nyomda, nagyáruház titkos részei, víztisztító, vízellátó telep, számítógépes szerverterem, call center, kisipari műhely (órás, szemfelszedő, elektromos szerelő stb.), a Fővárosi Állat- és Növénykert titkos terei, Meteorológiai Intézet, Árpád-kilátó, Gellért-hegy, Budai Vár, Normafa, János-hegy, Budakeszi Vadaspark, Rókahegy, Népsziget, Szentendre, Aquincum, Margit-sziget, Esztergom, Párkány; záróbuli a RaM-ban!

Bővebb információ: Nagy Gyula (tel.: +36 30 691-6412; e-mail: nagygyula@kult13.hu; web: www.kult13.hu)

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Így telt Vásáry Tamás 85. születésnapja

A torta egy zongorát mintázott, számtalan zenerajongó köszöntötte, este pedig a Fővárosi Nagycirkusz is meglátogatta. Vásáry Tamás augusztus 11-én ünnepelte a 85. születésnapját.
Zenés színház

Decemberig nem lesz opera az Operában, de azért vannak jó híreink is

Szeptemberben Billy Elliotot játszanak az Erkel Színházban, a társulat vidéken, Székelyföldön, New Yorkban turnézik. Kihirdették a 2019/20-as évadot. Alighanem az Erkel Színház is be fog zárni két évre. Mutatunk néhány fotót az Eiffel Műhelyház és az Ybl-palota felújításáról is.
Jazz/World

Ezeket a jazzlemezeket hallgasd meg augusztusban!

Júliusban indult sorozatunkban havonta ajánlunk hallgatásra érdemes lemezeket a frissen megjelent vagy megjelenés előtt álló magyar és külföldi kiadványok közül. Augusztusi válogatásunk már jellemzően az őszi hangulatra készít fel bennünket.
Tánc

Elhunyt Fenyves Márk mozdulatművész

A táncos-koreográfus, a magyar mozdulatművészet jelenkori képviselőinek egyike 45 évesen tragikusan fiatalon távozott. Úttörő munkásságával és az Orkesztika Alapítvánnyal élő örökséget hagyott maga után.
Jazz/World

Elhunyt Aretha Franklin

76 éves korában elhunyt Aretha Franklin, a soul legendás királynője, akinél nyolc éve állapítottak meg rákot.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

gyerek művészetek völgye

A gyerekek sem fognak unatkozni a Művészetek Völgyében

Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye közel 1200 programjából válogattunk; ezúttal a gyerekprogramok kínálatából is csemegéztünk. A fesztivál látogatása 6 éves korig idén is ingyenes.
gyerek klippremier

Klippremier - Veronaki - Gőgös Gúnár Gedeon: Körbe-körbe

A Veronaki zenekar május 21-én mutatja be a második Gőgös Gúnár Gedeon lemezt, Kiugrott a Gombóc címmel a MOM Kupolában. Addig is, amíg az album a Móra Music gondozásában napvilágot lát, a Veronaki egy vidám, tavaszi videoklippel kedveskedik hallgatóinak.
gyerek advent 2016

Milyen gyerekprogramokat ajánl a Fidelio decemberre?

Karácsonyt várni otthon is lehet, de sokkal jobb vidám, szép és jótékonysági programokon részt venni a gyerekkel! Erre ajánlunk most pár lehetőséget.
gyerek skanzen

Mesekiállítás a Skanzenben

Az erdélyi mesevilág elevenedik meg a Skanzenben a nyári hónapok alatt. A Mészáros Gyuritól a Harry Potterig nevet viselő tárlat betekintést nyújt a mesék sajátos logikai rendszerébe, és beránt minket a mesevilágba.
gyerek gyereknap

Szeretnél egy közös fotót Sír Kánnal?

Gyereknap alkalmából május 29-én a délelőtti A padlás és A dzsungel könyve című előadások után a Víg és a Pesti előcsarnokában bárki találkozhat a zenés játékok főszereplőivel, akikkel közös fotót is készíthetnek.